BUNDESLIGA

Bundesliga: Η Χέρτα ταπείνωσε την Χόφενχαϊμ, σούπερ ανατροπή για την Στουτγκάρδη του Μαυροπάνου

Ο Γιούργκεν Εκέλενκαμπ πανηγυρίζει γκολ της Χέρτα κόντρα στην Γκρόιτερ Φιρτ | 17 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Γιούργκεν Εκέλενκαμπ πανηγυρίζει γκολ της Χέρτα κόντρα στην Γκρόιτερ Φιρτ | 17 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 MICHAEL SOHN/AP IMAGES

Η Χέρτα πανηγύρισε το αποτέλεσμα της αγωνιστικής στην Bundesliga αφού διέλυσε 3-0 την Χόφενχαϊμ και ανέβηκε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, με το πρώτο τρίποντο μετά από τρεις μήνες. Φοβερή ανατροπή για την Στουτγκάρδη, 3-2 την Άουγκσμπουργκ.

Τι και αν ο Φέλιξ Μάγκατ διαγνώστηκε με κορονοϊό και δεν μπόρεσε να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της; Ο αέρας αλλαγής στο Βερολίνο είναι εμφανής από την αρχή της εβδομάδας και αποδείχτηκε περίτρανα το απόγευμα του Σαββάτου (19/3), με την Χέρτα να σοκάρει την Χόφενχαϊμ θριαμβεύοντας με 3-0 εντός έδρας και να αναρριχάται στην 16η θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής.

Αυτή ήταν η πρώτη επιτυχία της Χέρτα μέσα στο 2022, πρώτη μετά από πέντε διαδοχικές ήττες αλλά και πρώτη έπειτα από ένα αρνητικό σερί 10 αγώνων στην Bundesliga, με τους Σταρκ (39'), Μπελφοντίλ (63') και Ράουμ (74' αυτ.) να υπογράφουν τα γκολ και να δίνουν την ευκαιρία στον Μαρκ Φοδέριγχαμ να πανηγυρίσει μία ιστορική νίκη ως υπηρεσιακός προπονητής τους, όντας ο πρώτος Σκωτσέζος που κοουτσάρει ομάδα της κορυφαίας κατηγορίας της Γερμανίας.

Εκτός από το ματς του Βερολίνου, καθηλωτικό ήταν και το ματς στην Στουτγκάρδη μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και της Άουγκσμπουργκ, με τους Σουηβούς του Ντίνου Μαυροπάνου (βασικός, αγωνίστηκε ως το φινάλε) να βρίσκονται πίσω στο σκορ με 2-1 αλλά να κάνουν απίστευτη ανατροπή με γκολ στο 79' και στο 85' και να κλειδώνουν ένα υπερπολύτιμο τρίποντο, που τους έφερε οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η 4η της βαθμολογίας Φράιμπουργκ, που διεκδικεί εισιτήριο για το Champions League, άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στην έδρα της Γκρόιτερ Φιρτ μένοντας στο 0-0 με την ουραγό, ενώ ευρεία νίκη με 4-0 επί της Αρμίνια πανηγύρισε εντός έδρας η Μάιντς, που της επέτρεψε να βρίσκεται στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα.

Τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία της Bundesliga:

TAGS BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ