BUNDESLIGA

Οπαδός έριξε κουτάκι μπύρας στον βοηθό διαιτητή, με αποτέλεσμα τη διακοπή στο Μπόχουμ - Γκλάντμπαχ

Ο επόπτης γραμμής στο Μπόχουμ - Γκλάντμπαχ χτυπήθηκε στο κεφάλι, όταν ένας οπαδός τού έριξε κουτάκι μπύρας
Ο επόπτης γραμμής στο Μπόχουμ - Γκλάντμπαχ χτυπήθηκε στο κεφάλι, όταν ένας οπαδός τού έριξε κουτάκι μπύρας PRINT SCREEN TWITTER

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπόχουμ και την Γκλάντμπαχ το βράδυ της Παρασκευής (18/3) διακόπηκε οριστικά στο 71', όταν οπαδός έριξε πλαστικό κουτάκι μπύρας στον βοηθό διαιτητή, χτυπώντας τον στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.

Το Μπόχουμ - Γκλάντμπαχ για την 17η αγωνιστική της Bundesliga διακόπηκε οριστικά στο 71ο λεπτό, όταν οπαδός των γηπεδούχων έριξε στον βοηθό διαιτητή ένα κουτάκι μπύρας, το οποίο τον πέτυχε, χτυπώντας τον στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.

Ο Κώστας Σταφυλίδης είχε ξεκινήσει βασικός στο παιχνίδι, ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή το προβάδισμα είχε η Γκλάντμπαχ με 2-0 χάρη στα γκολ των Πλεά και Εμπολό στο 55' και 61' αντίστοιχα.

Στην ανάρτησή της η Μπόχουμ ανέφερε: "Το παιχνίδι δεν θα ξαναρχίσει. Το Μπόχουμ - Γκλάντμπαχ διακόπηκε οριστικά. Μπορούμε μόνο να ζητήσουμε επίσημα συγγνώμη από τον επόπτη γραμμής. Μια πολύ ντροπιαστική και πικρή βραδιά για εμάς. Μια εξαιρετικά ανόητη κίνηση".

TAGS BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ