ΗΡΑΚΛΗΣ

Κολλάει στον Παππά

Κολλάει στον Παππά
Φερέρ, Παππάς

Τον Χάρη Παππά θέλει να φέρει τον Ιανουάριο στον Ηρακλή ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Δύο μήνες εκτός ο Παπαζαχαρίας

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έναν από τους ποδοσφαιριστές που δεν θα έλεγε όχι να έχει στην διάθεσή του στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι ο Χάρης Παππάς της ΑΕΚ.
Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής με πρόεδρο τον Αντώνη Ρέμο είναι θετική στην ενίσχυση της ομάδας στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου στις θέσεις, που χρειάζεται. Κάτι τέτοιο άλλωστε δεν έκρυψε στις δηλώσεις του την προηγούμενη εβδομάδα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μπάμπης Ξανθόπουλος, με προτεραιότητα στην ελληνική αγορά.

Μία από τις περιπτώσεις των Ελλήνων ποδοσφαιριστών που απασχολούν και θα απασχολήσουν περαιτέρω την διοίκηση του Ηρακλή είναι και αυτή του Χάρη Παππά και σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με την διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής είναι ένας από αυτούς που θα ήθελε να έχει στην διάθεσή του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον τεχνικό του «Γηραιού» να βλέπει στο πρόσωπό του εκείνον που θα δώσει στην ομάδα του την ταχύτητα που επιθυμεί.

Παράλληλα ο Παππάς είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί κάλλιστα να αγωνιστεί με επιτυχία λύσεις στο δεξί άκρο της επίθεσης με τον ίδιο σε γενικές γραμμές να παίζει κυρίως από τα άκρα και όχι μόνο. Είναι γρήγορος και διεισδυτικός ενώ διψάει για ποδόσφαιρο την στιγμή που στην ΑΕΚ δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες που θα ήθελε από τον Λορένσο Σέρα Φερέρ. Εξαίρεση το παιχνίδι για το Κύπελλο UEFA στην Σουηδία με την Έλφσμποργκ όπου ο Παππάς μάλιστα σκόραρε δίνοντας την δυνατότητα στην «Ένωση» να φύγει με την ισοπαλία με το τελικό 1-1.

Κι αν στον Ηρακλή τον υπολογίζουν και τον θέλουν στο δυναμικό της ομάδας τα πάντα θα εξαρτηθούν από το θέλω του διεθνή ποδοσφαιριστή για το αν θέλει να φύγει από την ΑΕΚ στην οποία πήγε το περασμένο καλοκαίρι. Εκεί φαίνεται να «κολλάει» την στιγμή αυτή παρά το γεγονός ότι οι επαφές μεταξύ των διοικήσεων των ΠΑΕ Ηρακλή και ΑΕΚ έδειξαν με το καλημέρα να βρίσκονται σε καλό δρόμο ακόμα και για την παραχώρηση του 24χρονου με την μορφή δανεισμού.

Κατά τα άλλα στον Ηρακλή εκτός από έναν ακραίο θα κινηθούν για δύο ακόμα σίγουρα ποδοσφαιριστές σύμφωνα πάντα και με τις μέχρι τώρα εισηγήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο τεχνικός του Ηρακλή επιθυμεί ακόμη την απόκτηση ενός κλασικού αμυντικού χαφ αλλά και ενός κεντρικού αμυντικού με την περίπτωση του Ισπανού Γιόναν Γκαρθία, το συμβόλαιο του οποίου με τον Άρη τελειώνει στο τέλος του Δεκέμβρη, δεν φαίνεται να προχωράει μετά την σχετική απόφαση που πάρθηκε.

Δύο μήνες εκτός ο Παπαζαχαρίας

Σε νευροχειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, ο οποίος αναμένεται να μείνει τουλάχιστον 2 μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων.

Σε νευροχειρουργική επέμβαση αποκατάστασης του προβλήματός στην μέση υπεβλήθη σήμερα (19/11) το πρωί στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας και θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους μετά από δύο μήνες.

Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα του στην μέση ούτε στην εκκίνηση της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Το γεγονός μάλιστα ότι ακόμη και η πολυήμερη ανάπαυση σε συνδυασμό με εντατική θεραπεία δεν επέφεραν βελτίωση οδήγησε τον παίκτη σε συνεννόηση με την ιατρική ομάδα του Ηρακλή να στραφούν στη λύση της επέμβασης.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης ο Παπαζαχαρίας υπεβλήθη σήμερα (19/11) το πρωί σε νευροχειρουργική επέμβαση αποκατάστασης του προβλήματός του στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο. Εξιτήριο αναμένεται να λάβει μέχρι μεθαύριο και η επάνοδός του στους αγωνιστικούς χώρους προβλέπεται σε διάστημα δύο μηνών περίπου.

Λύνονται τα προβλήματα του Γιοβάνοβιτς

Στα αγωνιστικά το πρόγραμμα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς περιλάμβανε μία απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα, με βαρύτητα στο εκπαιδευτικό δίτερμα, αρχίζοντας έτσι την προετοιμασία της για τον εκτός έδρας αγώνα στα Πηγάδια με την Skoda Ξάνθη.

Ο Νικολόπουλος πέρασε στο πρόγραμμα της ομάδας, αλλά δεν υπολογίζεται για την Κυριακή λόγω καρτών ενώ ο Πουρσανίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα δείχνοντας να ξεπέρασε το πρόβλημα και από αύριο θα μπει στο πρόγραμμα της ομάδας.

Ο Χλωρός άρχισε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και το πότε θα επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς θα εξαρτηθεί από την ανταπόκριση του τραύματός του κι όσο για τον Ζμπόντσακ ακολούθησε επίσης ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται - πιθανόν - αύριο να ενταχθεί σε ομαδική προπόνηση.

Ο Μπένκο τέλος έκανε ατομικό πρόγραμμα όπως θα πράξει μέχρι τέλους της εβδομάδας με συνέπεια να μην υπολογίζεται για την επικείμενη αναμέτρηση πρωταθλήματος. Όσο για το αυριανό πρόγραμμα του Ηρακλή περιλαμβάνει δύο προπονήσεις, πρωινή (09:00 και 10:00, σε δύο γκρουπ) και απογευματινή (15:30), στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.





























TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ