ΗΡΑΚΛΗΣ

Υπό εξέταση ο Γκαρθία

Υπό εξέταση ο Γκαρθία
Γκαρσια Νατσο, αρης

Την περίπτωση του Γιόναν Γκαρθία φαίνεται να εξετάζουν στον Ηρακλή εν όψει της προσεχής μεταγραφικής περιόδου

Το συμβόλαιο του με τον Άρη λήγει τον Δεκέμβριο και με δεδομένο ότι ο Ισπανός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν αποκλείεται από την στιγμή που μείνει ελεύθερος να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη συνεχίζοντας την καριέρα του στον Ηρακλή.
Στα αγωνιστικά το σημερινό πρόγραμμα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς περιλάμβανε μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα με τους Νικολόπουλο και Πουρσανίδη να συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμά. Ο πρώτος είναι να περάσει σε κανονικούς ρυθμούς από τη νέα εβδομάδα, ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τον δεύτερο στην πορεία της.

Όσο για τους Μπένκο και Παπαζαχαρία συνέχισαν την θεραπεία τους. Ο πρώτος από εβδομάδα να αρχίσει ατομική προπόνηση ενώ για τον δεύτερο αυτό θα εξαρτηθεί από την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται η μέση του.

Ο Χλωρός αναπαύεται και θα επανέλθει μόλις ξεπεράσει το πρόβλημά του, κάτι που ελπίζεται να συμβεί εντός της ερχόμενης εβδομάδας. Κατά τα άλλα ο Ζμπόντσακ είχε ενοχλήσεις στο δεξιό γαστροκνήμιο και δεν προπονήθηκε, ακολουθώντας πρόγραμμα θεραπείας.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει συνάντηση αύριο στις 12:30 στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα και στη συνέχεια η αποστολή για το φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα (14:45) θα αναχωρήσει για τον Εύοσμο, με το λεωφορείο της ΠΑΕ.

Για την Κυριακή (18/11) ο τεχνικός του Ηρακλή, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του με την προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Skoda Ξάνθη (25/11) στα Πηγάδια να συνεχιστεί από την Δευτέρα (19/11) με απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.








TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ