ΗΡΑΚΛΗΣ

Ρέμος: "Πιστεύω ότι αδικούμε τον Ιβάν"

Ρέμος: "Πιστεύω ότι αδικούμε τον Ιβάν"
ΡΕΜΟΣ

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει θέμα προπονητή, ενώ προανήγγειλε μετεγγραφές το Ιανουάριο

Αρχικά, ο Αντώνης Ρέμος αναφέρθηκε στο δύσκολο έργο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά η νέα διοίκηση των "κυανόλευκων":
"Ο Τύπος αρέσκεται να μένει σε πράγματα που κάνουν αρνητική εντύπωση. Ξέρετε πολλές φορές γίνονται τόσα πράγματα σε μία ομάδα και ο Τύπος μπορεί να μείνει σε δέκα αντιδράσεις, να τις μεγαλοποιήσει. Ο κόσμος στηρίζει πάρα πολύ την προσπάθειά μας και για άλλη μία φορά τους ευχαριστώ πολύ. Καταλαβαίνει ότι έχουμε αντιμετωπίσουμε πολλά προβλήματα και φέτος.

Το πιο δύσκολο πράγμα ήταν να συμμετέχει ο Ηρακλής στο πρωτάθλημα και το δύσκολο να παραμείνει στην κατηγορία. Μόνο με αγάπη και υπομονή μπορούν να λυθούν αυτά τα προβλήματα και το καράβι που λέγεται "Ηρακλής" να έρθει σε ήρεμα νερά.

Τα λέω ρομαντικά, αλλά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Όλοι θέλουμε να βλέπουμε μία ομάδα που πρωταγωνιστεί μέσα στο γήπεδο, να αγωνίζεται Ευρώπη και να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος, αλλά όλα πρέπει να γίνουν με μία σειρά.

Δεν μπορούμε να κάνουμε εξυγίανση και ταυτόχρονα μία ομάδα πάρα πολύ ανταγωνιστική. Εμείς αυτή τη στιγμή δεν είμαστε ιδιοκτήτες, θα το θέλαμε πάρα πολύ. Βάλαμε κάποια λεφτά και το κάναμε απλά για να συμμετέχει ο Ηρακλής στο πρωτάθλημα".

"







Κάνουμε μία τιτάνια προσπάθεια"



Σε ερώτηση για το ποια είναι η αρνητική και η θετική έκπληξη που συνάντηση με την ανάληψη της προεδρίας του Ηρακλής, ο Αντώνης Ρέμος απάντησε: "Κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνό μου και είναι ο Μπάμπης Ξανθόπουλος ή κάποιο άλλο μέλος της διοίκησης, νιώθω ότι κάτι πάλι θα μου πουν, ότι κάτι συμβαίνει και ότι πρέπει να βρούμε τον τρόπο να το διευθετήσουμε. Είναι όλα αυτά τα χρέη των προηγούμενων ετών.

Είπαμε ότι κάνουμε μία τιτάνια προσπάθεια. Δεν κάνουμε πίσω τώρα, αλλά κάποια στιγμή όταν απαιτούν κάποιοι να πάρουν αυτά τα λεφτά - και καλά κάνουν - να τα πάρουν άμεσα χωρίς διακανονισμό, είναι πολύ δύσκολο.

Έχω μάθει να βλέπω τον κόσμο κατάματα και για αυτό με στεναχωρεί που κάποια παιδιά διαφωνούν με τον κ. Γιοβάνοβιτς, αλλά μ’ αρέσει να τα αντιμετωπίζω έστω κι αν γινόμαστε στόχος αρνητικών σχολίων. Αν δούμε ότι πρέπει να ταράξουμε τα νερά της ομάδας, θα δούμε για τον προπονητή"



και συνέχισε:

"Το καλύτερο είναι ότι θεωρούσα ότι θα είναι σκληρότερα τα πράγματα όσον αφορά στην συγκομιδή των βαθμών και τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Με την κατάσταση που υπήρχε και βλέποντας τις υπόλοιπες ομάδες, το θεωρούσα πολύ δύσκολο.

Αυτή ήταν η ευχάριστη έκπλήξη, το γεγονός ότι έχουμε πάρει 8 βαθμούς. Δημιουργήθηκε μία ομάδα από το πουθενά και εγώ πιστεύω ότι είναι καλοί οι παίκτες. Αυτό που ξέρω είναι ότι υπάρχει ένα καταπληκτικό κλίμα στα αποδυτήρια. Είναι άψογοι χαρακτήρες.

Όσο περνάει ο καιρός, με τα σκαμπανεβάσματά μας και όλα τα θετικά, πρέπει να βγάλουμε τη χρονιά, όπως και να έχει. Αν το κάνουμε αυτό, κάθε βήμα μας είναι ένα σκαλοπάτι πιο πάνω. Αυτό που με ευχαριστεί είναι ότι έχω εκπλαγεί από τον τρόπο συμπεριφοράς των παιδιών που ανήκουν στους οργανωμένους.

Έρχονται στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια και η πραγματική... «Ηρακλειδοσύνη» που δείχνουν είναι το κάτι άλλο. Όσον αφορά τώρα εκείνους που δεν μπορούν να βλέπουν τον Ηρακλή έτσι όπως παρουσιάζεται τώρα και αντιδρούν, τους παρακαλούμε να μην έρχονται στο γήπεδο μέχρι να γίνει έτσι όπως τον θέλουν".









Όσον αφορά στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τα σενάρια αντικατάστασής του που "φουντώνουν" με την ολοκλήρωση κάθε αγωνιστικής, ο πρόεδρος του Ηρακλή τόνισε: "Ας μην ξεχνάμε ότι η Λάρισα για παράδειγμα έχει μία δυνατή διοίκηση, δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ο κ. Πηλαδάκης ενισχύει κάθε χρόνο την ομάδα αγωνιστικά. Έχει δαπανήσει πολλά λεφτά. Το μπάτζετ της είναι διπλάσιο από του Ηρακλή.

Είχαμε να κάνουμε με μία πολύ οργανωμένη ομάδα, έστω κι αν στο μυαλό μας τη θεωρούμε υποδεέστερη. Θα κοιτάξουμε βήμα-βήμα να οργανώσουμε κι εμείς τη δική μας. Ο Ηρακλής όμως κέρδισε από μία πολύ μεγαλύτερη ομάδα σε μπάτζετ, όπως είναι η ΑΕΚ. Πιστεύω ότι αδικούμε τον Ιβάν. Έχει προσφέρει τα υπέρ δέοντα και ότι μπορεί να προσφέρει το κάνει.

Δεν έχει να κάνει με το αν είναι καλός ή κακός. Ας μην ξεχνάμε πως έχει μεγαλώσει μέσα στον Ηρακλή και τι έχει προσφέρει σε αυτή την ομάδα. Είναι άδικο να τον κατακεραυνώνουμε κάθε τρεις και λίγο. Είμαστε όλοι ικανοί να καταφέρουμε το καλύτερο μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο.

Δεν τέθηκε ποτέ θέμα προπονητή, απλά λέω τη σκέψη μου σαν φίλαθλος του Ηρακλή, αλλά όλοι μας θα κριθούμε από τα αποτελέσματα. Αν δούμε ότι αυτά δεν έρθουν και ότι η ομάδα αντιμετωπίζει δυσκολίες, θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να βοηθήσουμε την ομάδα".









"Επιβεβλημένο να γίνουν κάποιες προσθήκες"



Όταν ρωτήθηκε για το αν η διοίκηση θα προβεί σε κάποιες διορθωτικές κινήσεις κατά την μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, απάντησε: "Θεωρώ ότι είναι επιβεβλημένο να γίνουν κάποιες προσθήκες. Ο Ηρακλής δημιουργήθηκε κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες. Όταν οι άλλοι έπαιζαν φιλικά τον Αύγουστο, εμείς δοκιμάζαμε παίκτες.

Κάποιοι από αυτούς έδειξαν χαρακτήρα, ενώ κάποιοι άλλοι δεν ταιριάζουν στους στόχους της ομάδας.
Όταν χρειαστεί να πάρουμε αποφάσεις, θα τις πάρουμε με νηφαλιότητα. Εγώ τα θεωρώ χαμένα τα λεφτά μου και δεν έχω πρόβλημα. Σίγουρα θα γίνουν κινήσεις, ήδη έχουμε κάνει διάφορες επαφές. Θα κοιτάξουμε ποιες είναι οι ανάγκες μας. Θα είναι ένας, δύο, τρεις, θα δούμε".






Στη συνέχεια, ο Αντώνης Ρέμος αναφέρθηκε και στο θέμα των μετοχών: "Θα τις πάρουμε τις μετοχές, όταν κάποια πράγματα θα διασφαλιστούν για τον Ηρακλή. Ο κ. Μυτιληναίος είπε σε όλους μας ότι θα καλύψει το ποσό του. Θα γίνει στη συνέχεια μία συζήτηση με τον κ. Σπανουδάκη μέχρι τα Χριστούγεννα και μέσα στο 2008 θα λυθεί το θέμα των μετοχών.

Είναι απλά τα πράγματα. Είμαστε μέσα από την ψυχή μας Ηρακλειδείς. Είμαστε βαμμένοι. Θέλουμε να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία, όμως κάθε πράγμα έχει συγκεκριμένη σειρά. Όταν θα μπορούμε να το πούμε αυτό, θα προχωρήσουμε και θα πούμε "πάμε να πάρουμε την ομάδα".

Θα έχουν κλείσει ήδη αρκετές τρύπες και θα κάνουμε τον Ηρακλή όπως τον φανταζόμαστε. Μπήκαμε στα πράγματα επειδή εμείς γουστάραμε. Σίγουρα προεκλογικά ειπώθηκαν κάποιες κουβέντες, που ήταν υποσχέσεις και έμειναν έτσι. Σίγουρα με ενδιαφέρει σαν Ηρακλής να σταθεί δίπλα μας η Πολιτεία".







"Τεράστιο ζήτημα το γήπεδο"



Για το θέμα του γηπέδου ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής τόνισε πως: "Είναι πάρα πολύ μεγάλο το θέμα γηπέδου για τον Ηρακλή. Ο κ. Ιωαννίδης είναι πολύ έντονη προσωπικότητα και αυτά που λέει τα εννοεί. Θα μας στηρίξει από οποιαδήποτε θέση μπορεί, είτε οικονομικά, είτε για εξομάλυνση προβλημάτων από τη θέση που κατέχει. Είναι τεράστιο ζήτημα το πώς θα υλοποιηθεί το γήπεδο. Καταλαβαίνετε ότι έχουμε να αγωνιστούμε για άλλο ένα μεγάλο θέμα μέσα στα επόμενα χρόνια. Καμία Πολιτεία δεν θέλει να ξοδέψει αυτά τα λεφτά. Πρέπει να γίνει με ιδιωτικές εταιρείες".

"

Έρχονται και απαιτούν όλα"



Όσον αφορά στα χρέη της ομάδας προς τρίτους, ο Αντώνης Ρέμος είπε: "Μας είχανε πει ότι ήταν γύρω στα 2,5 εκατομμύρια αλλά είναι πάνω από 4,5 προς τρίτους και τα θέλουν όλα τώρα, χωρίς διακανονισμό. Αυτή τη στιγμή έρχονται και τα απαιτούν όλα".



Τέλος, ο Αντώνης Ρέμος απευθύνθηκε στους φιλάθλους της ομάδας, λέγοντας: "Συνεχίζουμε και θα υπάρχουμε για το όνειρο που λέγεται Ηρακλής. Όσο υπάρχει κόσμος να μας στηρίζει, θα υπάρχουμε κι εμείς".


TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ