ΑΡΗΣ

Κόκε: "Στόχος μας το γρήγορο γκολ"

Κόκε: "Στόχος μας το γρήγορο γκολ"
Κοκε

Ο Ισπανός επιθετικός του Άρη, τόνισε πως στόχος των κιτρίνων είναι το γρήγορο γκολ στην αναμέτρηση με την Σαραγόσα

"Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι", παραδέχτηκε ο Κόκε που πρόσθεσε: "Πιστεύω, πώς είμαστε σε καλή κατάσταση και ξέρω ότι θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση".



Όσο για την ατμόσφαιρα στο "Λα Ρομαρέρα"; Η απάντηση του Κόκε ήταν: "Δεν υπάρχουν ισπανικές ομάδες, ελάχιστες αν είναι αυτές, που έχουν την έδρα του Άρη. Είναι όμως σημαντικό το παιχνίδι και περιμένω να δω θερμή ατμόσφαιρα, όχι όμως τόσο, όσο στο Κλεάνθης Βικελίδης".



Για το 1-0 του "Κλεάνθης Βικελίδης" δήλωσε: "Το 1-0 μας δίνει ένα προβάδισμα. Στόχος μας είναι ωστόσο να βάλουμε γρήγορα ένα γκολ. Αν βάλουμε ένα γκολ τα πράγματα, θα γίνουν διαφορετικά για μας. Θα είναι ακόμη καλύτερα. Θα τους προσδώσουμε άγχος".



Σε ερώτηση για την αλλαγή προπονητή, Ντούσαν Μπάγεβιτς αντί Χουάν Κάρλος Ολίβα, επισήμανε: "Η φιλοσοφία λίγο πολύ δεν έχει αλλάξει. Είναι δύσκολο να νικηθεί από τον οποιοδήποτε αντίπαλο".



Τι υπόσχεση όμως έδωσε; "Θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε το αποτέλεσμα και είμαι χαρούμενος που θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας".



Όσο για την δήλωση Μιλίτο, για τον κόσμο του Άρη ο Κόκε τόνισε: "Είναι φυσιολογικό. Δεν υπάρχουν πολλές ισπανικές ομάδες, που να έχουν τέτοια ατμόσφαιρα, όπως αυτή που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Άρη. Στην Αργεντινή τα πράγματα είναι όπως στην Ελλάδα και ίσως να το έχει αναπολήσει αυτό ο Μιλίτο. Ο κόσμος του Άρη είναι το ατού του", κι όσο για την δική του σχέση με τον κόσμο του Άρη είπε:

"Οι σχέσεις με τον κόσμο του Άρη είναι σχέσεις αγάπης. Είμαι ευγνώμων για τον κόσμο. Τους ευχαριστώ πραγματικά, γιατί με έχουν στηρίξει", με τον Ισπανό επιθετικό να καταλήγει αναφορικά με το συμβόλαιό του με τον Άρη: " Θα τιμήσω το συμβόλαιο μου με τον Άρη".



Μεγαλύτερο αεροσκάφος

Εξαιτίας της τεράστιας ζήτησης για την αυθημερόν εκδρομή στη Σαραγόσα με πτήση τσάρτερ και καθώς συμπληρώθηκαν όλες οι θέσεις, ναυλώθηκε νέο μεγαλύτερο αεροσκάφος, ώστε να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των φιλάθλων του Άρη.

Αντί λοιπόν για 164 θέσεις, το νέο αεροσκάφος έχει 185 θέσεις, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει χώρος για άλλους 21 επιβάτες. Πρέπει να τονιστεί ότι το αεροσκάφος θα αναχωρήσει στις 7:00 το πρωί από το αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" και όχι στις 8:30 όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Η πτήση θα γίνει με Boeing 757 της Air Slovakia. Από τον φωτεινό πίνακα Με αφορμή τη ζωντανή μετάδοση του αγώνα Ρέλα Σαραγόσα-Άρης στις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης από τον φωτεινό πίνακα του "Κλεάνθης Βικελίδης", η ΠΑΕ Άρης ενημερώνει τους φιλάθλους ότι:

Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται μόνο από τις Θύρες 7 και 9 με αντίτιμο 5 ευρώ, ποσό το οποίο θα ανταλλάσσεται στα κυλικεία και τα μπαρ του γηπέδου για είδη (καφέ, σάντουιτς, αναψυκτικά) αντίστοιχης αξίας. Μέσα στο γήπεδο όλες οι εσωτερικές Θύρες θα είναι ανοιχτές, ώστε κάθε φίλαθλος να καθίσει στη θέση της επιλογής του.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας VIPS και οι κάτοχοι σουιτών θα εισέλθουν από τη Θύρα VIPS, με την επίδειξη των εισιτηρίων διαρκείας τους, που θα τους δίνει αποκλειστική πρόσβαση στον δεύτερο όροφο του κτιρίου, όπου θα λειτουργήσει και μπαρ.

Οι Θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 8 το βράδυ. Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι φίλαθλοι του Άρη να προσέλθουν νωρίς στο γήπεδο για να αποφύγουν την ταλαιπωρία και τον συνωστισμό.

* Η χορηγός εταιρία ΑΜΣΤΕΛ έχει φροντίσει για χάπενινγκς στη διάρκεια όλης της βραδιάς, με πλούσια δώρα για τους φιλάθλους.













TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ