ΑΡΗΣ

Πλάνα για μηδέν στην άμυνα

Πλάνα για μηδέν στην άμυνα
μπαγιεβιτς

Τα πλάνα του Ντούσαν Μπάγεβιτς για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σαραγόσα

Κι αν οι πρώτοι φίλαθλοι του Άρη, οι οργανωμένοι του SUPER 3 ξεκίνησαν από χθες στις 12:00 οδικώς από την Θεσσαλονίκη η αποστολή της ομάδας είναι να αναχωρήσει αύριο το πρωί στις 9:00 με προορισμό την ισπανική πόλη αφού πρώτα σήμερα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς προπονήσει για τελευταία φορά τους παίκτες του και ανακοινώσει εκείνους που θα συμπεριλάβει στην αποστολή.
Ο Σερβοέλληνας τεχνικός του Άρη είναι γεγονός ότι έχει ήδη καταστρώσει τα πλάνα του για τον επαναληπτικό της Πέμπτης γνωρίζοντας πολύ καλά που θα πρέπει να "χτυπήσει" τον αντίπαλο του στην προσπάθεια επίτευξης της πολυπόθητης πρόκρισης μετά το 1-0 του "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο "Ντούσκο" είναι αλήθεια ότι έχει την απαιτούμενη εμπειρία για τέτοιου είδους παιχνίδια όλα αυτά τα χρόνια με τον τεχνικό του Άρη ένα από τους πρωταρχικούς του στόχους να είναι η διατήρηση του μηδέν στην άμυνα και στην εστία του Κώστα Χαλκιά. Παράλληλα ο τεχνικός των "κιτρίνων" ποντάρει εκτός από την καλή ψυχολογία των παικτών στο ότι οι Ισπανοί θα έχουν το άγχος αφού είναι εκείνοι που είναι αναγκασμένοι να κυνηγήσουν το γρήγορο γκολ από την αρχή.

Πώς, όμως, προσανατολίζεται ο Μπάγεβιτς να παρατάξει το σύνολό του το βράδυ της Πέμπτης στον επαναληπτικό με την Σαραγόσα στο "Λα Ρομαρέδα"; Ο "Ντούσκο" από χθες κιόλας δούλεψε πάνω στις πάσες και στα σουτ ενώ από ότι φαίνεται θα εμπιστευθεί για ακόμη μια φορά το 4-2-3-1, όπως ξεκίνησε την ομάδα του τόσο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αλλά και στον πρώτο αγώνα με τους Ισπανούς.

Όσον αφορά την βασική ενδεκάδα του Άρη μία είναι η θέση που παραμένει ανοικτή. Αυτή του δεξιού χαφ με τους Κάλβο και Χαβίτο να την διεκδικούν με την απόφαση όπως φαίνεται από πλευράς Μπάγεβιτς να λαμβάνεται ακόμα και την Πέμπτη. Υπενθυμίζεται πως στο πρώτο παιχνίδι με την Σαραγόσα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" είχε ξεκινήσει βασικός ο Κάλβο με τον Χαβίτο να μπαίνει αλλαγή σε αντίθεση με τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

H αποστολή με Σαραγόσα

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μετά το τέλος της σημερινής πρωινής προπόνησης επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για τον αγώνα με τη Ρεάλ Σαραγόσα. Αναλυτικά την αποστολή του Άρη αποτελούν οι: Χαλκιάς, Κέλεμεν, Νέτο, Κουλουχέρης, Αουρέλιο, Γόγολος, Παπαδόπουλος, Βανγκέλι, Ρονάλντο, Σιστόν, Νεμπεγλέρας, Χαβίτο, Κυριάκος, Φελίπε, Γκαρσία, Ίβιτς, Κάλβο, Κόκε, Αντερσον και Πρίττας.

Με πτήση τσάρτερ
Η αποστολή του Άρη θα αναχωρήσει για τη Σαραγόσα αύριο το πρωί της Τετάρτης (09:00) με την πτήση τσάρτερ 919 της Viking Airways και θα αφιχθεί στην ισπανική πόλη στις 11:00 τοπική ώρα.

Στις 18:30 ο προπονητής της ομάδας, Ντούσαν Μπάγεβιτς, θα δώσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου «Λα Ρομαρέδα». Στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση του Άρη, η οποία θα είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης για τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά.

Η αποστολή του Άρη θα αναχωρήσει μετά το τέλος του αγώνα της Πέμπτης για την Θεσσαλονίκη (πιθανή ώρα αναχώρησης 01:00) πάλι με πτήση τσάρτερ. Οι φίλαθλοι που δεν έχουν εξασφαλίσει εισιτήρια και θα φτάσουν στην Σαραγόσα την ημέρα του αγώνα, θα μπορούν να τα προμηθευτούν από το ξενοδοχείο Sol Melia Zaragoza στην οδό Avenida Cesar Augusta, 13 από τις 12:00 έως και τις 17:00.















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ