ΑΡΗΣ

Αουρέλιο: "Για την πρόκριση"

Αουρέλιο: "Για την πρόκριση"
Αουρελιο

"Η Σαραγόσα είναι το φαβορί παρά το 1-0 του πρώτου αγώνα" δήλωσε ο Αουρέλιο. "Να έχουμε υπομονή και να είμαστε προσεκτικοί" τόνισε ο Σιστόν.

Ο «χρυσός» σκόρερ του Άρη στο Σαββατιάτικο ματς με τον Ολυμπιακό, Μάρκο Αουρέλιο, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis, για το τέρμα που σημείωσε στις καθυστερήσεις και το βαθμό που έδωσε στους «κίτρινους» με το τελικό 1-1 ενώ αναφέρθηκε και στον επαναληπτικό της Πέμπτης με την Σαραγόσα για το Κύπελλο UEFA.
Ο Βραζιλιάνος άσος του Άρη δήλωσε αρχικά: «Ευχαριστώ το Θεό», ενώ για την προσπάθεια επίτευξης της ισοφάρισης ο Αουρέλιο τόνισε πως: «Προσπαθήσαμε πάρα πολύ, αποδόθηκε δικαιοσύνη με το γκολ, γιατί ήμασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό και δεν αξίζαμε την ήττα», για να σταθεί και στην συμβολή του κόσμου του Άρη: «Με τη βοήθεια του κόσμου μας, φτάσαμε στην ισοφάριση».


Ο Αουρέλιο έκανε λόγο και για το πώς αντιμετωπίστηκε το γκολ που σημείωσε στην πατρίδα του την Βραζιλία είπε: «Στην πατρίδα μου χάρηκαν πάρα πολύ για το γκολ που πέτυχα, τόσο οι συγγενείς μου, όσο και οι φίλοι μου».



Κι όσο για τον ίδιο και το πιστεύω του την ώρα της εκτέλεσης του φάουλ στο 93΄ του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό ο Βραζιλιάνος δήλωσε: «Παίρνω πρωτοβουλίες και εκτελώ όλα τα στημένα, έτσι έκανα και το Σάββατο. Είχα αυτοπεποίθηση και πίστευα ότι θα σκοράρω με απευθείας εκτέλεση φάουλ».


Σχετικά τέλος με τον επαναληπτικό της Πέμπτης για το Κύπελλο UEFA στην Ισπανία με την Σαραγόσα επισήμανε: «Μπροστά μας έχουμε τη ρεβάνς με τη Σαραγόσα. Έχουμε το προβάδισμα με 1-0 από το πρώτο ματς, ωστόσο αυτοί παραμένουν φαβορί. Εμείς, έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό μας, θα επιδιώξουμε να πάρουμε την πρόκριση για τους ομίλους του Κυπέλλου UEFA».

Σιστόν: «Μπορούσαμε»

Στο Αθλητικό Metropolis μίλησε και ο Ντιόγκο Σιστόν, ο οποίος τόνισε ότι ο Άρης μπορούσε να νικήσει τον Ολυμπιακό ενώ επέστησε την προσοχή ενόψει της ρεβάνς με τη Σαραγόσα στην Ισπανία.

Αναλυτικά, ο Σιστόν δήλωσε: «Όλα ξεκίνησαν από τη μέση του γηπέδου, κινήθηκα δυνατά στη φάση, πίστευα ότι θα κερδίσω κάτι και τελικά πήρα το φάουλ, με το οποίο ισοφαρίσαμε.Είχα την αίσθηση ότι ο Αουρέλιο θα πετύχαινε γκολ. Ο στόχος μας είναι πάντοτε να νικάμε, αυτό επιδιώξαμε, αν είχαμε σκοράρει νωρίτερα, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει τον Ολυμπιακό. Έχουμε παίκτες με ποιότητα».



Όσο για την ατμόσφαιρα που επικράτησε το Σάββατο στις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης» δήλωσε: «Μου άρεσε πάρα πολύ η ατμόσφαιρα, που δημιούργησαν οι φίλαθλοί μας, ήταν καταπληκτικοί. Ήταν απίστευτος ο τρόπος με τον προσπάθησαν να μας πιέσουν για να πετύχουμε το γκολ».


Αναφορικά με τον επαναληπτικό της Πέμπτης με την Σαραγόσα δήλωσε: «Για τη Σαραγόσα, το σημαντικό είναι ότι δε δεχτήκαμε γκολ στο πρώτο ματς. Αν πετύχουμε ένα γκολ, θα μπορέσουμε να κυνηγήσουμε την πρόκριση. Η Σαραγόσα κέρδισε 2-0 τη Σεβίλλη και αυτό δείχνει πόσο δυνατή ομάδα είναι, ειδικά μέσα στην έδρα της. Θα πρέπει να δείξουμε υπομονή και να είμαστε προσεκτικοί. Έχουμε την ευκαιρία και θέλουμε να συνεχίσουμε στο Κύπελλο UEFA. Θέλουμε να πάμε καλά και στο πρωτάθλημα και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τα καταφέρουμε».







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ