ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλοπ: "Η Αταλάντα είναι πραγματική απειλή"

Ο Γιούργκεν Κλοπ κατά τη διάρκεια του αγώνα της Λίβερπουλ με την Λέστερ για την Premier League
Ο Γιούργκεν Κλοπ κατά τη διάρκεια του αγώνα της Λίβερπουλ με την Λέστερ για την Premier League LAURENCE GRIFFITHS/POOL VIA AP

Το εμφατικό 5-0 στο Μπέργκαμο δεν καθησυχάζει την Λίβερπουλ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να προειδοποιεί στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης πως οι κόκκινοι θα έχουν δύσκολη αποστολή στο Άνφιλντ κόντρα στην Αταλάντα.

Η Λίβερπουλ πανηγύρισε πριν από τρεις εβδομάδες μία μεγάλη εκτός έδρας επιτυχία με 5-0 επί της Αταλάντα που της επέτρεψε να κάνει το "3 στα 3" στον όμιλο και να βρεθεί μία ανάσα από τους "16" του Champions League, ωστόσο οι πρωταθλητές Αγγλίας ούτε χαλαρώνουν, ούτε υποτιμούν τους μπεργκαμάσκι.

Αυτό φρόντισε να το τονίσει σε όλους τους τόνους ο Γιούργκεν Κλοπ, με τον τεχνικό των κόκκινων να ξεκαθαρίζει πως αυτό που συνέβη στο πρώτο ματς στην Ιταλία έχει τελειώσει και πως περιμένει το βράδυ της Τετάρτης πολλή δουλειά τους παίκτες του.

"Η Αταλάντα είναι μία πραγματική απειλή, θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Στο Μπέργκαμο πιάσαμε εξαιρετική απόδοση, ό,τι μπορούσε να πάει καλά, μας πήγε.

Ξέρουμε όμως ότι αυτό το παιχνίδι που έγινε δεν θα έχει την παραμικρή σχέση με αυτό της Τετάρτης, αρχίζουμε από το μηδέν. Θα πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα και να καθαρίσουμε την πρόκριση.

Την προηγούμενη φορά δεν είχαν επιτυχία απέναντί μας, αλλά είναι δύσκολο και για εμάς να παίζουμε απέναντί τους", τόνισε ο Κλοπ, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Σαλάχ προπονήθηκε κανονικά την Δευτέρα έχοντας αφήσει πίσω του το πρόβλημα του κορονοϊού και είναι σε καλή κατάσταση, ενώ δεν υπάρχει εξέλιξη για τους άλλους τραυματίες.

Όσον αφορά στους παίκτες της Λίβερπουλ, τους εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Ζοέλ Ματίπ (δίδυμο με τον Φαμπίνο στο κέντρο της άμυνας στο 3-0 επί της Λέστερ), με τον Καμερουνέζο να δηλώνει μεταξύ άλλων:

"Σεβόμαστε όλες τις ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη, η Αταλάντα είναι πολύ δυνατή στην επίθεση. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν έχει νόημα να κάνουμε συγκρίσεις με αυτό που συνέβη στην Ιταλία, από το 1ο λεπτό θα είναι ένα άλλο ματς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ