ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ξέσπασμα Κλοπ: "Δεν είμαι σίγουρος πως θα τελειώσουμε τη σεζόν με 11 παίκτες"

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ
Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ LAURENCE GRIFFITHS/POOL VIA AP

Ο Γιούργκεν Κλοπ επιτέθηκε στα συνδρομητικά κανάλια Sky Sports και BT Sport, υποστηρίζοντας πως δεν ενδιαφέρονται για την υγεία των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι βγάζουν τραυματισμούς εξαιτίας του πιεστικού τηλεοπτικού προγράμματος. (VIDEO)

Η Λίβερπουλ, παρά τις σημαντικές απουσίες, επικράτησε με το εμφατικό 3-0 της Λέστερ για την 9η αγωνιστική της Premier League και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, με συγκάτοικο την Τότεναμ.

Ωστόσο, ο Γιούργκεν Κλοπ άδραξε την ευκαιρία, μετά το τέλος του αγώνα, κι αναφέρθηκε στους πολλούς τραυματισμούς που μαστίζουν τους Κόκκινους, υποστηρίζοντας πως φέρουν ευθύνη και τα συνδρομητικά κανάλια που έχουν τα δικαιώματα, αφού δεν ενδιαφέρονται για την υγεία των παικτών, παρά μόνο για το τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός τεχνικός ερωτήθηκε από ρεπόρτερ του Sky Sports για ποιο λόγο έκανε τις δύο απ' τις τρεις αλλαγές στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης, τονίζοντας πως "αργήσαμε να κάνουμε τις αλλαγές επειδή πρέπει να σκεφτόμαστε πως υπάρχει πιθανότητα να τραυματιστεί κάποιος παίκτης. Δεν μπορούμε να κάνουμε νωρίτερα τις αλλαγές, γιατί αν τις κάνουμε και τραυματιστεί κάποιος, τότε θα ολοκληρώσουμε τον αγώνα με εννιά παίκτες.

Αφορά όλους τους παίκτες. Τους παίκτες της Εθνικής Αγγλίας, τους παίκτες που θα αγωνιστούν στο Euro το επόμενο καλοκαίρι. Αν εσείς (σ.σ. Sky Sports) δεν αρχίσετε να μιλάτε στο BT (σ.σ. συνδρομητικό κανάλι), τότε έχουμε τελειώσει.

Αν συνεχίσουμε να παίζουμε την Τετάρτη και μετά το Σάββατο στις 12:30 (ώρα Αγγλίας), δεν είμαι σίγουρος πως θα ολοκληρώσουμε τη σεζόν με 11 παίκτες. Όλες οι κορυφαίες έξι ομάδες είναι στην ίδια κατάσταση, αλλά γνωρίζω πως δεν σας ενδιαφέρει κι αυτό είναι το πρόβλημα", σχολίασε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός,

Ο κόσμος μάς λέει πως μπορούμε να κάνουμε rotation. Με ποιους; Έχουμε μόνο παίκτες για την επίθεση, τα υπόλοιπα είναι παιδιά. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Είμαστε ΟΚ, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μ' αυτούς που έχουμε, αλλά αν εσείς (σ.σ. οι συνδρομητικές πλατφόρμες) δεν αρχίσετε να μιλάτε, θα δείτε τι θα συμβεί.

Δεν μπορούμε να αλλάξουμε 10-11 θέσεις, είναι αδύνατον. Πρέπει μόνο να κερδίζουμε τους αγώνες.

Είναι πραγματικά δύσκολο για τους παίκτες. Εκεί είναι η δυσκολία. Τα υπόλοιπα είναι απλά μία απόφαση μπροστά από ένα γραφείο".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ