ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Ευγνώμων στο σύλλογο για την απόκτηση Νούνιες, δεν υπάρχει πίεση πάνω του"

Ο Γιούργκεν Κλοπ χαιρετάει τους οπαδούς της Λίβερπουλ μετά την ήττα από την Ρεάλ στον τελικό του Champions League | 28 Μαΐου 2022
Ο Γιούργκεν Κλοπ χαιρετάει τους οπαδούς της Λίβερπουλ μετά την ήττα από την Ρεάλ στον τελικό του Champions League | 28 Μαΐου 2022 @2022 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Η ολοκλήρωση του deal με την Μπενφίκα για την απόκτηση του Ντάργουιν Νούνιες έφερε ενθουσιασμό στον Γιούργεν Κλοπ, με τον προπονητή της Λίβερπουλ να κάνει λόγο για έναν ατρόμητο παίκτη που έχει όλα τα χαρακτηριστικά που έψαχναν οι ρεντς.

Η Λίβερπουλ "έτρεξε" για να κλείσει τον Ντάργουιν Νούνιες προκειμένου να καλύψει το κενό στην επίθεση από τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Σαντιό Μανέ και το βράδυ της Τρίτης (14/6) το πέτυχε, αφού ανακοίνωσε την οριστική συμφωνία της με την Μπενφίκα για τον 22χρονο Ουρουγουανό διεθνή φορ.

Η είδηση της μεταγραφής χαροποίησε ιδιαίτερα το κοινό των ρεντς, ωστόσο ο πρώτος που έσπευσε να δημοσιοποιήσει τον ενθουσιασμό του δεν ήταν άλλος από τον Γιούργκεν Κλοπ, με τον Γερμανό να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για το νέο απόκτημα της ομάδας του με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

"Αυτά είναι σούπερ νέα, πραγματικά σούπερ νέα. Είμαι πολύ ευγνώμων σε όλους στον σύλλογο που το έκαναν να συμβεί. Έχουμε δείξει αποφασιστικότητα και ταυτόχρονα φιλοδοξία.

Ο Ντάργουιν είναι υπέροχος παίκτης. είναι ήδη καλός αλλά έχει τη δυνατότητα να γίνει ακόμα καλύτερος. Γι'αυτό είναι τόσο συναρπαστικό, για να είμαι ειλικρινής.

Είναι η ηλικία του, η επιθυμία του, η πείνα του να γίνει ακόμα καλύτερος από ότι είναι σήμερα. Η πίστη του στο έργο μας και σε αυτό που επιδιώκουμε να κάνουμε ως σύλλογος", τόνισε αρχικά ο Κλοπ, για να προσθέσει:

"Είναι ενθουσιασμένος με εμάς αλλά το ίδιο είμαστε και εμείς με αυτόν, κάτι που δημιουργεί μία σπουδαία σχέση, όταν ο ένας εκτιμάει τον άλλον. Πιστεύει ότι του ταιριάζουμε και εμείς πιστεύουμε πως είναι ο κατάλληλος για εμάς.

Έχει όλα τα κομμάτια που ψάχνουμε. Μπορεί να φέρει ενέργεια, να απειλήσει είτε κεντρικά είτε από τα πλάγια. Είναι επιθετικός και δυναμικός με τις κινήσεις του.

Παίζει χωρίς φόβο, είναι πανίσχυρος. Ξέρω ότι θα ενθουσιάσει τους οπαδούς μας. Μου αρέσει η ταπεινότητα που έχει. Έχουμε ήδη σπουδαίες επιλογές για την επίθεση και γίνεται μέρος αυτού.

Δεν υπάρχει η παραμικρή πίεση πάνω του. Υπέγραψε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και σκοπεύουμε να καλλιεργήσουμε το ταλέντο του και να το δούμε να αναπτύσσεται.

Είμαι μάλιστα σίγουρος ότι οι οπαδοί μας θα τον κάνουν να αισθανθεί πως βρίσκεται σπίτι του από την πρώτη στιγμή που θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ