ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Επίσημο του Νούνιες στους ρεντς

Ο Ντάργουιν Νούνιες με τη φανέλα της Μπενφίκα σε ματς κόντρα στην Μορεϊρένσε | 26 Σεπτεμβρίου 2020
Ο Ντάργουιν Νούνιες με τη φανέλα της Μπενφίκα σε ματς κόντρα στην Μορεϊρένσε | 26 Σεπτεμβρίου 2020 @2022 ARMANDO FRANCA/AP IMAGES

Η σπουδαία μεταγραφική κίνηση της Λίβερπουλ με την απόκτηση του Ντάργουιν Νούνιες από την Μπενφίκα είναι πλέον γεγονός, με τους ρεντς να ανακοινώνουν την Τρίτη το βράδυ πως ο Ουρουγουανός φορ υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο.

Ο Σαντιό Μανέ δεν έχει ακόμα αποχωρήσει ακόμα από το Άνφιλντ (συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με την Μπάγερν μέχρι να βρεθεί η χρυσή τομή) ωστόσο η Λίβερπουλ όχι μόνο βρήκε τον αντικαταστάτη του αλλά τον ενέταξε ήδη στο δυναμικό της.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ντάργουιν Νούνιες, με τους ρεντς να έχουν έρθει σε συμφωνία εδώ και λίγα 24ωρα με την Μπενφίκα και να ανακοινώνουν το βράδυ της Τρίτης (14/6) την επισημοποίηση του deal, με τον Ουρουγουανό φορ να βάζει την υπογραφή του σε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας όπως αναφέρει η ανακοίνωση, έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία, λίγες ώρες νωρίτερα, τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Η σπουδαία αυτή μεταγραφή ενδέχεται μάλιστα να φτάσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ, με τους κόκκινους να δέχονται να δώσουν το ποσό των 75 εκατομμυρίων ευρώ και τα υπόλοιπα 25 εκατομμύρια να δοθούν με τη μορφή μπόνους: τα 5 εκατομμύρια ευρώ θα τα πάρει αν ο Νούνιες παίξει 10 ματς, τα άλλα 10 αφού φτάσει τις 60 συμμετοχές ενώ τα άλλα 10 εκατομμύρια ευρώ είναι χρήματα που συνδέονται με την επίτευξη στόχων από πλευράς του αγγλικού συλλόγου.

Υπενθυμίζεται πως η Μπενφίκα είχε αγοράσει τον Νοτιοαμερικανό φορ από την Αλμερία το 2020 έναντι 24 εκατομμυρίων, με τους Ισπανούς από την πλευρά τους να κρατούν ποσοστό μεταπώλησης 20% από εκείνο το deal.

Όσον αφορά στα πεπραγμένα του Νούνιες, ήταν εντυπωσιακός την περασμένη σεζόν μετρώντας 34 γκολ σε 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Μπενφίκα, με τα δύο πολύ καλά παιχνίδια που έκανε κόντρα στην Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Champions League να παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εισήγηση του Κλοπ προς τη διοίκηση να είναι αυτός ο εκλεκτός για την επίθεση ως διάδοχος του Σαντιό Μανέ που οδεύει προς την Μπάγερν.

Ο Νούνες στις πρώτες του δηλώσεις υποστήριξε: "Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος που στη Λίβερπουλ. Είναι ένα εκπληκτικό κλαμπ".

Και συνέχισε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη σύντροφο μου, τους γονείς μου αλλά και το γιο μου που με κάνουν περήφανο. Είναι καθοριστικοί σε όλα τα στάδια της καριέρας μου".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΕΝΦΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ