ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Μπενφίκα: Ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την Λίβερπουλ για τον Νούνιες

Μπενφίκα: Ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την Λίβερπουλ για τον Νούνιες

Η Μπενφίκα με ανακοίνωσή της ενημέρωσε ότι έφτασε σε συμφωνία με την Λίβερπουλ για την απόκτηση του Ντάργουιν Νούνιες και πως το ύψος της μεταγραφής μπορεί να φτάσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Η Μπενφίκα επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει φτάσει σε συμφωνία με την Λίβερπουλ για την πώληση του Ντάργουιν Νούνιες.

Σε ανακοίνωσή του ο πορτογαλικός σύλλογος ότι ενημέρωσε την αρμόδια επιτροπή μεταγραφών πως έφτασε σε συμφωνία με τους Άγγλους για τον 22χρονο επιθετικό.

"Νωρίς το πρωί της Δευτέρας η Μπενφίκα ενημέρωσε την αρμόδια επιτροπή ότι έφτασε σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ για την πώληση του Ντάργουιν Νούνιες έναντι 75 εκατομμυρίων. Μάλιστα, ενημερώσαμε ότι προβλέπονται μπόνους τα οποία μπορούν να φτάσουν τη συμφωνία στα 100 εκατομμύρια ευρώ" αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την "Record" η Μπενφίκα θα μπορέσει να βάλει τα 25 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της ως μπόνους: τα 5 εκατομμύρια ευρώ θα τα πάρει αν ο Νούνιες παίξει 10 ματς, τα άλλα 10 αφού φτάσει τις 60 συμμετοχές ενώ τα άλλα 10 εκατομμύρια ευρώ είναι χρήματα που συνδέονται με την επίτευξη στόχων από πλευράς του αγγλικού συλλόγου.

TAGS ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ