ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Κλείδωσαν στην... τουαλέτα τον πρόεδρο!

Κλείδωσαν στην... τουαλέτα τον πρόεδρο!
Τιάγκο Μέντες-Γιουβέντους

Σάλο προκάλεσε η είδηση πως ο Τιάγκο κλείδωσε στην τουαλέτα των αποδυτηρίων τον...πρόεδρο!

"Η ιστορία με μένα να είμαι κλειδωμένος στην τουαλέτα είναι πέρα για πέρα αληθινή", εξομολογήθηκε ο Γκίλι στην ιταλική τηλεόραση για να συμπληρώσει:

"Είναι ντροπή που αυτή η ιστορία βγήκε προς τα έξω, καθώς είναι κάτι που είπα σε έναν φίλο εμπιστευτικά. Τέλος πάντων, ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο άκουσε τη φασαρία που έκανα όταν χτυπούσα την πόρτα και προσφέρθηκε να την σπάσει.

Του είπα πως θα ήταν καλύτερα αν το έκανε κάποιος άλλος, προκειμένου να κρατήσει τους ώμους του σε καλή κατάσταση για το παιχνίδι με τη Φιορεντίνα".




Να σημειωθεί πως η ιστορία είχε βγει στην επιφάνεια πριν λίγες ημέρες, όμως τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο μόνο για τον Ντελ Πιέριο που έβγαλε τυχαία τον πρόεδρο των "μπιανκονέρι" από την τουαλέτα των αποδυτηριών, και όχι για τον Μέντες που φρόντισε να... τον ταλαιπωρήσει κλειδώνοντάς τον μέσα.

Σύμφωνα μάλιστα με τα τελευταία δημοσιεύματα, ο Γκίλι έμεινε για παραπάνω από μία ώρα στην τουαλέτα, με τον Τιάγκο να εκφράζει με αυτό τον τρόπο την οργή του για την προσπάθεια της διοίκησης της "κυρίας" να τον παραχωρήσει σε μία εκ των Έβερτον ή Μονακό πριν τη λήξη της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.




TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ