ΡΟΜΑ

Μπουκάλια από "Ρωμαίους" κατά Γκαλιάνι!

20080820 - ROMA - SPO -  SENSI: AI FUNERALI APPLAUSI AL FERETRO E FOLLA TIFOSI - Il 
capitano della Roma Francesco Totti (d), Christian Panucci (s),  Baptista e Stefano Okaka Chuka, portano a spalle il feretro  del presidente Franco Sensi al termine della cerimonia funebre nella Basilica di San Lorenzo fuori le Mura, questa mattina 20 agosto 2008 a Roma.  
PERI / ANSA / KLD
Σένσι-κηδεία ANSA

Οπαδοί της Ρόμα εκτόξευσαν βροχή από... μπουκάλια κατά του Α.Γκαλιάνι, στην κηδεία του Φ.Σένσι (vid)!

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Τζοβάνι Κομπόλι Γκίλι, έγινε δεκτός με χειροκροτήματα, δεν έγινε το ίδιο όμως και για τους δύο ισχυρούς άνδρες των ομάδων του Μιλάνου πυυ ακολούθησαν.
Η άφιξη του προέδρου της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, συνοδεύτηκε με αρκετά σφυρίγματα αποδοκιμασίας, ενώ το πιο σκληρό πρόσωπο των οπαδών της Ρόμα γνώρισε από την καλή και την... ανάποδη ο Αντριάνο Γκαλιάνι, ο οποίος δέχτηκε πλήθος από μπουκάλια κατά την άφιξή του στο χώρο που θα γινόταν η κηδεία.

Σύμφωνα μάλιστα με τα ιταλικά ΜΜΕ, για να προφυλαχθεί ο αντιπρόεδρος των "ροσονέρι" από το εξαγριωμένο πλήθος, κατέφυγε με τη βοήθεια της αστυνομίας στην εκκλησία.

Ο μοναδικός "εχθρός", ο οποίος έτυχε άκρως θετικής υποδοχής ήταν ο προπονητής της Λάτσιο, Ντέλιο Ρόσι, με τους Ρωμαίους να τον αντιμετωπίζουν θερμά παρά το άσβεστο μίσος που τους χωρίζει με τους οπαδούς των συμπολιτών τους "λατσιάλι".

Να σημειωθεί ότι το φέρετρο κουβαλούσαν μεταξύ άλλων και 4 παίκτες της Ρόμα (Τότι, Μπαπτίστα, Πανούτσι, Οκάκα), ενώ αυτό ήταν καλυμμένο με μία μεγάλη σημαία της Ρόμα.










TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ