ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Κιν για Χάλαντ: "Ανέβηκε πλέον στο επίπεδο της Championship"

Κιν για Χάλαντ: "Ανέβηκε πλέον στο επίπεδο της Championship"
PRINT SCREEN

Η άνοδος της Μάντσεστερ Σίτι και του Έρλινγκ Χάλαντ υποχρεώσαν τον Ρόι Κιν να "προσαρμόσει" την κριτική του προς το βαρύ πυροβολικό των πολιτών και να τον θεωρεί πλέον παίκτη για Championship και όχι για... League Two.

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε αναδειχτεί ισόπαλη με 1-1 εντός έδρας στο πρόσφατο ντέρμπι με την Άρσεναλ και εκείνο το παιχνίδι οδήγησε τον Ρόι Κιν να βγάλει στη σέντρα τον Έρλινγκ Χάλαντ (είχε χάσει μία κραυγαλέα ευκαιρία στο φινάλε), υποστηρίζοντας πως με τον τρόπο που αγωνίζεται, μοιάζει με παίκτη της τέταρτης κατηγορίας της Αγγλίας.

Ωστόσο, από εκείνο το ματς και έπειτα η ομάδα του Γκουαρδιόλα έχει πατήσει το γκάζι και μετράει πέντε διαδοχικές νίκες στην Premier League, γεγονός που την έχει φέρει μία ανάσα από την πρωτοπόρο Άρσεναλ (στο -1 με ματς λιγότερο), με τον Χάλαντ να βάζει και εκείνος το λιθαράκι του σε αυτό το σερί μπαίνοντας ως αλλαγή με την Νότιγχαμ και σκοράροντας εννέα λεπτά αργότερα.

Όλα αυτά έκαναν τον Ρόι Κιν να ανασκευάσει μερικώς τις δηλώσεις του για τον Χάλαντ, αφού ερωτηθείς για τον Νορβηγό, μίλησε για τη σημαντική συμβολή του στη νίκη των πολιτών στο "Σίτι Γκράουντ" και αποφάσισε να τον... αναβαθμίσει, τονίζοντας -μεταξύ σοβαρού και αστείου- πως δεν είναι πλέον παίκτης για League Two αλλά για... Championship.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ