CHAMPIONS LEAGUE

Κέλερ: "Αντιμετωπίσαμε την Γαλατασαράι χωρίς φόβο"

Κέλερ: "Αντιμετωπίσαμε την Γαλατασαράι χωρίς φόβο"

Ο προπονητής της Σάλκε Γενς Κέλερ, δήλωσε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα με την Γαλατασαράι και την απόδοση των παικτών του.

Η ισοπαλία 1-1 που απέσπασε η Σάλκε από την Γαλατασαράι αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για πρόκριση στα προημιτελικά τους Τσάμπιονς Λιγκ στην ρεβάνς που θα διεξαχθεί στην έδρα της Γερμανικής ομάδας.

Η Σάλκε άντεξε στην πίεση των Τούρκων και στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί της Γαλατά και έχουν προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού.

Αυτό άλλωστε άφησε να εννοηθεί και ο προπονητής της Σάλκε Γενς Κέλερ, στις δηλώσεις του μετά την λήξη του αγώνα που δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του.

" Οι παίκτες μου είχαν καλή απόδοση. Ήμασταν συμπαγής στην άμυνα και παίξαμε ομαδικά. Δημιουργήσαμε ορισμένες ευκαιρίες αλλά δυστυχώς χάσαμε μερικές ακόμα. Είναι σημαντικό να αποκτούμε εμπειρίες από τέτοια παιχνίδια ώστε να έρθει πίσω η αίσθηση της ασφάλειας στους παίκτες μου.

Ήταν μία πολύ επιθετική και αποφασιστική η εμφάνιση των παικτών μου. Δουλέψαμε πολύ και είμαι ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα.

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν εντυπωσιακή καθώς ο θόρυβος που δημιουργούν οι οπαδοί της Γαλατά είναι εκκωφαντικός και ήταν κάτι πολύ ξεχωριστό. Αντιμετωπίσαμε την Γαλατασαράι και τον κόσμο της χωρίς φόβο".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ