ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κατσαβάκης: "Αρχή στην Βέροια"

Κατσαβάκης: "Αρχή στην Βέροια"
κατσαβάκης

Την αισιοδοξία του, πως ο Απόλλων μπορεί να καλύψει το χαμένο έδαφος εξέφρασε με την καθιερωμένη γραπτή του δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο Μάκης Κατσαβάκης

Ο Μάκης Κατσαβάκης προχώρησε σήμερα στην καθιερωμένη γραπτή του δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς στην οποία εκφράζει την αισιοδοξία του ότι η ομάδα του μπορεί να ξεκινήσει να καλύπτει το χαμένο έδαφος από εντός έδρας απώλειες από το παιχνίδι της Κυριακής στην Βέροια με την τοπική ομάδα.
"Έχουμε ένα καθοριστικό παιχνίδι αυτήν την Κυριακή, απέναντι σε μία ομάδα με καλούς παίκτες. Καλούμαστε, μετά από απώλειες που είχαμε στην έδρα μας, να τις αντισταθμίσουμε με παιχνίδια εκτός έδρας, αρχής γενομένης από τον κυριακάτικο αγώνα με τη Βέροια. Ξέρουμε ότι για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από μέρους μας, κυρίως στην άμυνα, για να κρατήσουμε τη δύναμη πυρός, που διαθέτει η αντίπαλη ομάδα στην επίθεσή της. Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο να μας συμπαρασταθεί και να συμμετέχει στην προσπάθειά μας", ήταν η γραπτή δήλωση του Μάκη Κατσαβάκη.

Στα αγωνιστικά πάντως τα προβλήματα δεν λείπουν για τον τεχνικό του Απόλλωνα Καλαμαριάς εν όψει του παιχνιδιού της Κυριακής στην Βέροια με την τοπική ομάδα. Συγκεκριμένα δεν μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του τόσο στον Νίκο Παπαδόπουλο, μετά την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στο τελευταίο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, όσο και στον Γιώργο Λαναρή, του οποίου το θέμα συνεχίζει να εκκρεμεί με την τροπή που έλαβε η εκδίκαση της έφεσης της Βέροιας την περασμένη Τρίτη.

Κατά τα άλλα ο Αλμπάν Μπούσι ο οποίος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς την Τρίτη έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται από αύριο να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Όσο για τον Γιώργο Κόλτση το αιμάτωμα του οποίου τον άφησε εκτός προπονήσεων για δύο ημέρες ακολούθησε με την σειρά του και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται και αυτός να μπει αύριο στους ρυθμούς της υπόλοιπης ομάδας.

Σήμερα εξάλλου και με την βοήθεια του βίντεο ο Μάκης Κατσαβάκης έδειξε στους παίκτες του τα λάθη που υπέπεσαν στο τελευταίο τους παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Όσον αφορά το παιχνίδι της Κυριακής με την Βέροια η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το Σάββατο ενώ αύριο όπως συνηθίζεται θα ανακοινωθεί η αποστολή η οποία θα μεταβεί στην γειτονική πόλη για την αναμέτρηση της Κυριακής.








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ