ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μύλος με Λαναρή

Μύλος με Λαναρή
Λαναρής

Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Βέροιας, Νίκος Κυρκούδης μίλησε για την υπόθεση του Γιώργου Λαναρή

« Η έφεση για αναβολή που καταθέσαμε απορρίφθηκε και πλέον οι δύο πλευρές θα καταθέσουμε τα υπομνήματα τους ώστε να εκδικαστεί η υπόθεση την επόμενη Δευτέρα. Ο Λαναρής είναι παίκτης της Βέροιας και έχει συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι τις 30-6-2008. Θεωρούμε ότι η Πρωτοβάθμια απόφαση είναι άκυρη, γιατί η σύνδεση της επιτροπής ήταν ελλιπής, δεν ήταν σωστή και εσφαλμένη. Δεν αντιδικούμε με την ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, αλλά με τον κ. Λαναρή.

Στις αρχές του Ιουλίου του 2006 κάναμε την μονομερή ανανέωση, ενώ στις 14 Ιουλίου 2006 η ΕΠΟ κατήργησε την μονομερή ανανέωση και στις 19 Ιουλίου 2006 βγήκε ο σχετικός νόμος.Η ΕΠΟ όμως μας δικαίωσε ανανεώνοντας το συμβόλαιο του παίκτη μέχρι τις 30-6-2008. Η υπόθεση εκκρεμεί και εμείς ζητούμε να η υπόθεση να εκδικαστεί στον αρμόδιο δικαστή

».

Από την πλευρά του ο γενικός διευθυντής του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Χρήστος Γάτσης, υπογράμμισε σχετικά πως: « Εμείς έχουμε επενδύσει σε έναν ποδοσφαιριστή και περιμένουμε την ημερομηνία που θα ενταχθεί στην ομάδα μας. Έχει καταργηθεί ο νόμος της μονομερούς ανανέωσης και του +2. Στο εξωτερικό ο εκάστοτε παίκτης θα είχε δικαιωθεί και θα αγωνίζονταν με την νέα του ομάδα, εδώ υπάρχει μία κακή εφαρμογή των νόμων και καθυστέρηση. Πρωτόδικα ο ποδοσφαιριστής έχει δικαιωθεί και σωρεία ποδοσφαιριστών στο εξωτερικό έχουν ήδη δικαιωθεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ