ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Απόλλων Καλαμαριάς-Αστέρας Τρίπολης 2-2

Απόλλων Καλαμαριάς-Αστέρας Τρίπολης 2-2
Σέζαρεκ

Ύστερα από ένα συναρπαστικό ματς, Καλαμαριά και Αστέρας μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Οι νεοφώτιστοι προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ με γκολ του Φιλόμενο (16', 69'), όμως οι Πόντιοι είχαν ισάριθμες απαντήσεις, με τους Φαβάλι (38') και Αμπονσά (81').
Oι συνθέσεις των ομάδων
Απόλλων Καλαμαριάς (Μάκης Κατσαβάκης): Κόβατς, Γαλανόπουλος, Περόνε, Κόλτσης, Σπυριδάκης (78' Ουέλινγκτον), Παπαδόπουλος, Αμπονσά, Φαβάλι, Σαρακατσάνος (46' Μπρίτο), Καραλιόπουλος (73' Σίκοφ), Μπούσι.

Αστέρας Τρίπολης (Πάουλο Κάμπος): Αμπάρης, Ντε Σόουζα, Μασάρα, Μασάντο (30' Οφρυδόπουλος), Ψωμάς, Λαζαρίδης, Καρντόσο (59' Ζουντί), Λαδάκης, Μάρτινς, Σέζαρεκ (68' Ιωάννου), Φιλόμενο.

Διαιτητής: Δαλούκας (Θεσσαλίας)

Βοηθοί: Ίτσκος (Σερρών), Καλαϊτζίδης (Αθηνών)

Τέταρτος διαιτητής: Κοντογιαννίδης (Ξάνθης)

Κίτρινες κάρτες: Καραλιόπουλος, Κόλτσης, Μπούσι (Απόλλων Καλαμαριάς), Λαζαρίδης, Οφρυδόπουλος, Μάρτινς (Αστέρας Τρίπολης)

Κόκκινες κάρτες: Παπαδόπουλος στο 54' (απευθείας κόκκινη κάρτα)
Με μια ματιά
Ωραίο θέαμα στο Καυτανζόγλειο από τις δύο ομάδες, αλλά ο φίλαθλος κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο ήταν λίγος. Απόλλων Καλαμαριάς και Αστέρας Τρίπολης μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις και το τελικό 2-2 μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο. Οι νεοφώτιστοι παρέμειναν αήττητοι για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου και κάτι (16'), οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν, όταν ο Φιλομένο με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κόβατς.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 18' έχασαν σημαντική ευκαιρία, όταν ο Μπούσι βρέθηκε απέναντι από τον Αμπάρη, αλλά καθυστέρησε να τον πλασάρει.

Τελικά, το γκολ για τον Απόλλωνα ήρθε στο 38' με τον Φαβάλι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην περιοχή του Αστέρα.

Στο 54', η Καλαμαριά έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Παπαδόπουλου και στο 69' πάλι ο Φιλομένο με σουτ έδωσε νέο προβάδισμα στον Αστέρα Τρίπολης.

Παρά τον παίκτη λιγότερο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 81', όταν ο Γαλανόπουλος εκτέλεσε κόρνερ και ο προωθημένος Αμπονσά με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Όλα τα λεφτά
Ο Αστέρας Τρίπολης για ακόμα ένα παιχνίδι είχε καλή παρουσία, αποδίδοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους γηπεδούχους για την προσπάθειά τους μετά το 54', όταν και έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές. Έτσι, όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, η Καλαμαριά κατάφερε να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Το Καυτανζόγλειο είναι αχανές, όμως η εικόνα του στον αγώνα της Καλαμαριάς με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν απογοητευτική. Το πολύ να βρέθηκαν στο γήπεδο 600 άτομα...
Το Live του αγώνα
Συνθέσεις ομάδων
Απόλλων Καλαμαριάς: Κόβατς, Γαλανόπουλος, Περόνε, Κόλτσης, Σπυριδάκης, Παπαδόπουλος, Αμπονσά, Φαβάλι, Σαρακατσάνος, Καραλιόπουλος, Μπούσι.

Αστέρας Τρίπολης: Αμπάρης, Ντε Σόουζα, Μασάρα, Μασάντο, Ψωμάς, Λαζαρίδης, Καρντόσο, Λαδάκης, Μάρτινς, Σέζαρεκ, Φιλόμενο.

Διαιτητής: Δαλούκας (Θεσσαλίας)



1' Έναρξη αγώνα
5' Σχόλιο
Επιθετικός ο Αστέρας Τρίπολης στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.
16' Γκολ Αστέρας Τρίπολης Φιλόμενο
Με δεξί δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, ο επιθετικός των νεοφώτιστων έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κόβατς.
18' Ευκαιρία Απόλλων Κ.
Ο Μπούσι βρέθηκε τετ α τετ με τον Αμπάρη, αλλά την κρίσιμη στιγμή έχασε τον έλεγχο της μπάλας, με αποτέλεσμα οι αμυντικοί του Αστέρα να προλάβουν και να απομακρύνουν μακριά το διαφαινόμενο κίνδυνο.
30' Αλλαγή παίκτη Αστέρας Τρίπολης
Ο Οφρυδόπουλος πήρε τη θέση του τραυματία Μασάντο.
38' Γκολ Απόλλων Κ. Φαβάλι
Φάση διαρκείας στα καρέ του Αστέρα Τρίπολης ύστερα από εκτέλεση κόρνερ για την Καλαμαριά, ο Φαβάλι επωφελήθηκε των λαθών της αντίπαλης άμυνας και ισοφάρισε σε 1-1 με κοντινό σουτ. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ
39' Κίτρινη κάρτα Αστέρας Τρίπολης Λαζαρίδης
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
46' Αλλαγή παίκτη Απόλλων Κ.
Ο Μπρίτο πήρε τη θέση του Σαρακατσάνου.
48' Κίτρινη κάρτα Αστέρας Τρίπολης Οφρυδόπουλος
50' Κίτρινη κάρτα Απόλλων Κ. Καραλιόπουλος
54' Κόκκινη κάρτα Απόλλων Κ. Παπαδόπουλος
Ο ρέφερι θεώρησε πως ο Σέζαρεκ βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ, την ώρα που ανατράπηκε από τον Παπαδόπουλο. Κόκκινη κάρτα στον παίκτη της Καλαμαριάς, που συνεχίζει τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές.
56' Κίτρινη κάρτα Αστέρας Τρίπολης Μάρτινς
59' Αλλαγή παίκτη Αστέρας Τρίπολης
Ο Ζουντί πήρε τη θέση του Καρντόσο.
61' Κίτρινη κάρτα Απόλλων Κ. Κόλτσης
68' Αλλαγή παίκτη Αστέρας Τρίπολης
Ο Ιωάννου πήρε τη θέση του Σέζαρεκ.
69' Γκολ Αστέρας Τρίπολης Φιλόμενο
Ο Ιωάννου τροφοδότησε τον Φιλόμενο, ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία του Κόβατς.
71' Κίτρινη κάρτα Απόλλων Κ. Μπούσι
73' Αλλαγή παίκτη Απόλλων Κ.
Ο Σίκοφ πήρε τη θέση του Καραλιόπουλου.
78' Αλλαγή παίκτη Απόλλων Κ.
Ο Ουέλινγκτον πήρε τη θέση του Σπυριδάκη.
81' Γκολ Απόλλων Κ. Αμπονσά
Κόρνερ του Γαλανόπουλου, κεφαλιά του Αμπονσά και 2-2.
90' Έναρξη καθυστερήσεων Πέντε λεπτά
95' Λήξη αγώνα























TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ