ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Καθυστερεί η ανανέωση του Ρονάλντο

Καθυστερεί η ανανέωση του Ρονάλντο

Οδηγίες στον ατζέντη του, να μην μπει σε διαπραγματεύσεις με τη Ρεάλ μέχρι τις αρχές Σεπτέμβρη, έδωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος περιμένει να δει τι θα γίνει με την υπόθεση του Μπέιλ κι αν τελικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα απαιτήσει πολύ περισσότερα χρήματα για να ανανεώσει. Στη γωνία καραδοκεί και η Γιουνάιτεντ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αυτή τη στιγμή "παίζει" με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αν και οι Ισπανοί ήθελαν πριν κάποιες μέρες τον Πορτογάλο να έχει συμφωνήσει με το σύλλογο για ανανέωση του συμβολαίου του, κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ακόμα.

Μπορεί η Ρεάλ να προσφέρει στο Ρονάλντο ετήσιες απολαβές κοντά στα 17.000.000 ευρώ και συμβόλαιο μέχρι το 2018, όμως ο ίδιος περιμένει να δει πρώτα τις εξελίξεις στο θέμα του Γκάρεθ Μπέιλ για να πάρει την απόφασή του.

Κι αυτό γιατί, αν τελικά η Ρεάλ αποκτήσει τον Μπέιλ με 100.000.000 ευρώ, ο Πορτογάλος θα ζητήσει πολύ περισσότερα χρήματα στον ετήσιο μισθό του (κοντά στα 20.000.000 ευρώ) για να ανανεώσει ή κάποιο μπόνους υπογραφής, πιέζοντας έτσι τους Μαδριλένους.

Κάθε μέρα που περνάει και ο Ρονάλντο δεν ανανεώνει, του Φλορεντίνο Πέρεθ του κοστίζει πολύ ακριβά. Ο Κριστιάνο δεν φαίνεται και πολύ "ζεστός" στο ενδεχόμενο να έχει συμπαίκτη τον Γκάρεθ Μπέιλ, μιας και αρέσκεται να είναι αυτός ο σταρ της ομάδας.

Καθυστερεί η ανανέωση του Ρονάλντο

Έτσι με τον τρόπο του θέλει να πιέσει τη διοίκηση της Ρεάλ, προκειμένου να πάρει περισσότερα χρήματα. Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, έδωσε οδηγίες στον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες, να μην μπει σε καμία συζήτηση ανανέωσης συμβολαίου με τους Ισπανούς μέχρι τις αρχές Σεπτέμβρη, όταν και θα έχει τελειώσει η μεταγραφική περίοδος.

Στο Νησί και πιο συγκεκριμένα στο Μάντσεστερ, παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στην υπόθεση Ρονάλντο. Δεν δίστασαν μάλιστα, να ελευθερώσουν το Νο 7 που φόραγε ο Πορτογάλος στην πρώτη του θητεία στους "μπέμπηδες" σε περίπτωση που προκύψει πιθανή επιστροφή του.

Είναι σίγουρο πως αν τελικά δεν ανανεώσει ο Ρονάλντο με τη Ρεάλ, η Γιουνάιτεντ θα κάνει κίνηση γι' αυτόν. Όλα πάντως εξαρτώνται προς το παρόν από την ολοκλήρωση ή μη της μεταγραφής του Μπέιλ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ