ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ελεύθερο το "7" της Γιουνάιτεντ

Ελεύθερο το "7" της Γιουνάιτεντ

Το διάσημο νούμερο "7" στη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο φόρεσαν μεταξύ άλλων οι Καντονά, Μπέκαμ και Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν θα το φοράει κανείς για τη νέα σεζόν. Τουλάχιστον προς το παρόν.

Ο Αντόνιο Βαλέντσια ήταν ο κάτοχος του διάσημου αριθμού "7" της Γιουνάιτεντ την περασμένη σεζόν. Ωστόσο, ο διεθνής ακραίος μέσος από το Εκουαδόρ, φέτος το άφησε και πήρε τον προηγούμενο αριθμό που φορούσε όταν πρωτοπήγε στην Μάντσεστερ, το "25".

Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η αλλαγή αριθμού του Βαλέντσια, αφήνοντας ελεύθερο το "7", φούντωσαν οι φήμες μεταξύ των οπαδών, για επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο που το φορούσε πριν φύγει για τη Μαδρίτη.

Το "7" για την Γιουνάιτεντ είναι ένας αριθμός θρύλος. Το έχουν φορέσει τα μεγαλύτερα ονόματα που αγωνίστηκαν με τη φανέλα του συλλόγου.

Από τον Μπεστ και τον Ρόμπσον, μέχρι τους Καντονά, Μπέκαμ, Όουεν και φυσικά τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Τώρα οι λόγοι για τους οποίους ο Βαλέντσια άφησε το "7" κενό ενόψει της νέας σεζόν δεν είναι γνωστοί.

Δεν αποκλείεται βέβαια το ενδεχόμενο οι ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ να το προορίζουν για κάποιο δυνατό όνομα. Αυτόν όμως που άπαντες στο Μάντσεστερ θα ήθελαν να ξαναδούν να το φοράει, σίγουρα θα ήταν ο Ρονάλντο.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ