ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Καρβαλιάλ: "Περιμένουμε τους φιλάθλους"

Καρβαλιάλ: "Περιμένουμε τους φιλάθλους"
Αστέρας

Συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αστέρα για το Κυριακάτικο παιχνίδι στην Τρίπολη με την Λάρισα

Μιλώντας για το παιχνίδι της Κυριακής ο προπονητής του Αστέρα Κάρλος Καρβαλιάλ δήλωσε: " Έχουμε προετοιμαστεί για το παιχνίδι και πρέπει να πω πώς οι παίκτες δούλεψαν πολύ καλά αυτές τις δύο εβδομάδες. Έχουμε αυτοπεποίθηση, αλλά ξέρουμε ότι έχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο να αντιμετωπίσουμε τον οποίο και σεβόμαστε.

Πιστεύουμε ότι αν κάνουμε ένα παιχνίδι –όπως κάνουμε αυτές τις ημέρες στο γήπεδο- έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε. Θεωρώ πολύ καλό που παίζουμε στην Τρίπολη, το γήπεδο θα έχει μία όμορφη ατμόσφαιρα και περιμένουμε πολλούς οπαδούς μας που θα μας στηρίξουν και αυτό θα είναι πολύ θετικό για την τελική έκβαση του παιχνιδιού

".

Το Σάββατο οι νέοι

Το πρώτο εντός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα των νέων U-21 δίνει αύριο ο Αστέρας, που αντιμετωπίζει αύριο Σάββατο στις 11π.μ. την Λάρισα, στο γήπεδο των βοηθητικών εγκαταστάσεων της ομάδας.

Ο Οράσιο Γκονσάλβες ανακοίνωσε την 18άδα του αυριανού παιχνιδιού η οποία αποτελείται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Κυριακόπουλος, Λαμπρόπουλος, Τ. Αποστολίδης, Τσίρος, Αργυρόπουλος, Μέλλος, Βλαχοκυριάκος, Ρούρη, Ντεκίδης, Φαμπέτα, Γεωργίου, Μίχας, Γιαννούλης, Κυρίου, Πετρόπουλος, Αγγελόπουλος, Σεντεμέντες, Ζίου.





TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ