ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καραγκούνης: "Του χρόνου το πρωτάθλημα"

Καραγκούνης: "Του χρόνου το πρωτάθλημα"
Γκέντσογλου

"Του χρόνου να τα πάμε καλά και στην Ελλάδα", δήλωσε ο Καραγκούνης. Γκέντσογλου: "Αποτυχημένη χρονιά"

Καραγκούνης: "Κάναμε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα και δεν ήταν εύκολο. Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά θα μπορούσε να είχε σκοράρει και το παιχνίδι να ήταν εντελώς διαφορετικό. Είμαστε ευτυχισμένοι αφού πετύχαμε το στοχο που δεν ειναι αμελητέος. Ήμασταν μια ομάδα που μπορεί να μη καταφέραμε στην Ελλάδα αλλά πήγαμε καλά στην Ευρώπη κι από λεπτομέρειες χάσαμε την πρόκριση. Δεν πρέπει να τα βάψουμε μαύρα και να συνδέουμε την πορεία στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Εύχομαι του χρόνου να τα πάμε καλά και στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή θέλουμε να ξεκουραστούμε. Ξεκινήσαμε την προετοιμασία πρώτοι και τελειώσαμε τελευταίοι. Μας περιμένει δύσκολη χρονιά. Θέλουμε το πρωτάθλημα για εμάς και το κόσμο μας αλλά ξεκινάει πιο νωρίς το Champions League.

Σήμερα κάναμε το πρώτο βήμα, το άλλο είναι στα προκριματικά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Είμαι καλά τώρα που έκλεισε η χρονιά. Θέλω να έχω υγεία. Είχα έναn τραυματισμό, δεν έκανα καλή προετοιμασία αλλά χαίρομαι που επανήλθα".







Γκέντσογλου: "Περιμέναμε το ΠΑΟ δυνατό όπως και ήταν αλλά εφαρμόστηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου που λέει πως αν δεν βάλεις γκολ τα δέχεσαι όπως και έγινε. Είναι θέμα ψυχολογίας όταν πιέζεις και χάνεις ευκαιρίες και νομίζεις ότι το 'χεις το παιχνίδι αλλά μετά δέχεσαι γκολ είναι πολύ δύσκολα.

Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ, προσπαθήσαμε, όμως όλα τελείωσαν στο δεύτερο. Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα είναι αποτυχημένη χρονιά. Σίγουρα προσπαθήσαμε και οι παίκτες και οι προπονητές όμως δεν μας βγήκε κάτι καλό".



Σαριέγκι: " Ήταν μία πολύ μεγάλη σεζόν και πολύ δύσκολα τα πλέι οφ με πολλά παιχνίδια. Ο παναθηναϊκός κέρδισε πανάξια το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ και σήμερα ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΚ. Αυτό ήταν το τελευταίο μεγάλο στοίχημα για τον Παναθηναϊκό φέτος. Την επόμενη χρονιά θα πρέπει να πιεστούμε περισσότερο για να κατακτήσουμε τον τίτλο που είναι και ο μεγάλος στόχος".

Σάχα: " Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Ήταν καθοριστικό το πέναλτι για την εξέλιξη του αγώνα. Τα δώσαμε όλα αλλά δεν καταφέραμε να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Βρίσκομαι σε ένα σύλλογο που αισθάνομαι πολύ καλά. Έχουμε καταπληκτικούς φιλάθλους παρόλο που η χρονιά δεν πήγε καλά. Ελπίζω τα επόμενα τρία χρόνια να καταφέρουμε ό,τι δεν πετύχαμε φέτος. Δεν ήταν μία καλή χρονιά. Πιστεύω ότι η ΑΕΚ αξίζει περισσότερα από αυτά που πετύχαμε. Δεν τα πήγαμε καλά ούτε στο ΟΥΕΦΑ, ούτε στο πρωτάθλημα, ούτε στο κύπελλο".

Νίλσον: " Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε, θέλαμε πολύ η ομάδα να πάει στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό φαίνεται από τη διαφορά των έξι βαθμών από την ΑΕΚ. Σ' αυτό το παιχνίδι με την ΑΕΚ εκμεταλλευτήκαμε τις πρώτες ευκαιρίες, αλλά από όλες τις αναμετρήσεις είμαστε καλύτερη ομάδα και δίκαια είμαστε εδώ που είμαστε.

Είμαι λυπημένος γιατί στα χρόνια που είμαι στον Παναθηναϊκό δεν κατάφερα να κατακτήσω έναν τίτλο. Φυσικά τα παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν ξεχωριστά, όπως και αυτά με τον Ολυμπιακό και θα θυμάμαι ότι φέτος βγήκαμε πρώτοι στον όμιλο μας. Φυσικά και είμαι φανατικός οπαδός του Παναθηναϊκού

".

Σιμάο: " Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Είναι η πρώτη φορά που τους κερδίσαμε φέτος, για όλα όμως υπάρχει πρώτη φορά. Η νίκη αυτή με κάνει χαρούμενο. Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό βήμα για μας γιατί θα έχουμε την ευκαιρία να αγωνιστούμε στο Τσάμπιονς Λγικ ξανά. Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε το παιχνίδι.

Στην αρχή τους περιμέναμε γιατί εκείνοι δεν είχαν να χάσουν τίποτα. Εμείς θέλαμε να κερδίσουμε και το προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ αλλά δεν τα καταφέραμε τότε. Αυτό που έγινε σήμερα, νομίζω ότι ήταν δίκαιο με βάση τα όσα συνέβησαν πριν από δέκα ημέρες.

Φέτος δεν πήραμε το πρωτάθλημα και αυτό ήταν κακό. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στην επόμενη σεζόν, να σταθούμε σε ότι πήγε λάθος φέτος, να κάνουμε καλή προετοιμασία και να ξεκινήσουμε καλά τη σεζόν. Πάνω από όλα πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα



".

Γκάμπριελ: " Ήταν η πρώτη μας νίκη επί της ΑΕΚ σ' ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Για μας είναι πολύ σημαντικό που για μία ακόμη χρονιά θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σήμερα παίξαμε με καρδιά. Όλοι δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας, γιατί θέλαμε να κερδίσουμε.

Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ σημαντικός στόχος για εμάς, αλλά πρώτα από όλα του χρόνου για εμάς πρέπει να είναι ο τίτλος. Θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε

".









TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ