ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Κανακούδης: "Μια δύσκολη σεζόν-πρόκληση για την Δόξα"

Κανακούδης: "Μια δύσκολη σεζόν-πρόκληση για την Δόξα"
INTIME SPORTS

Μία μέρα μετά την μεταγραφή του στην Δόξα Δράμας, ο Πέτρος Κανακούδης παραχώρησε συνέντευξη για όσα έζησε από το καλοκαίρι μέχρι τώρα, αλλά και για τη σεζόν που αρχίζει για τους "μαυραετούς".

Ο Πέτρος Κανακούδης ανακοινώθηκε τη Δευτέρα (7/11) από την Δόξα Δράμας και μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Libero" για τη νέα περιπέτεια της καριέρα του.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην παραμονή του στον Ηρακλή μέχρι τελευταία στιγμή, ενώ αποκάλυψε ότι είχε και επαφή με τον ΠΑΟΚ στο τέλος του καλοκαιριού για να συνεχίσει στην Τούμπα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο ο Πέτρος Κανακούδης:

Για το πώς έζησε μέχρι τώρα τη χρονιά: "Για μένα συνεχίζεται η σεζόν, δεν έχω σταματήσει καθόλου, έκανα συνέχεια προπονήσεις με τον Ηρακλή και τώρα αρχίζω αγώνες στο πρωτάθλημα με την Δόξα Δράμας. Αν μιλήσουμε για όσα βίωσα αυτό το καλοκαίρι δεν θα μας φτάσει ούτε μία μέρα. Η αλήθεια είναι ότι απογοητεύτηκα με όσα είδα στον χώρο αλλά έγινα και σοφότερος και μπορώ πλέον να αντιμετωπίσω καλύτερα κάθε κατάσταση. Ήμουν πάντοτε αισιόδοξος άνθρωπος αλλά τώρα έχουν ανοίξει περισσότερο τα μάτια μου καθώς ήμουν και λίγο ρομαντικός, πιστεύω ότι τώρα βλέπω καλύτερα τα πράγματα".

Για την φετινή σεζόν που αρχίζει τώρα για την Δόξα Δράμας: "Θα είναι μια δύσκολη σεζόν για την Δόξα και ιδιαίτερα για τους παίκτες που ήταν στην ομάδα από την αρχή, είχαν και αυτοί μεγάλο και αβέβαιο καλοκαίρι, δεν ήξεραν που θα αγωνιζόταν η ομάδα μέχρι πρόσφατα. Η αναμονή όμως έφτασε στο τέλος και τώρα μας περιμένουν δύσκολα και συνεχόμενα παιχνίδια Τετάρτη - Κυριακή για πολύ καιρό. Αυτό όμως είναι και μια πρόκληση, όπως και το να αγωνίζεσαι στην Superleague και πιστεύω ότι θα λειτουργήσει θετικά για την ομάδα, όσο δύσκολο και αν φαντάζει τώρα για την Δόξα".

Για την παραμονή του στον Ηρακλή μέχρι την τελευταία στιγμή: "Έφυγα τελευταίος από την ομάδα και πέρασα πολλά όλο αυτό το διάστημα αλλά η αλήθεια είναι ότι περιμένα ως την τελευταία στιγμή πως ο Ηρακλής θα δικαιωθεί λόγω του κόσμου, της δυναμικής και της ιστορίας της ομάδας αλλά τελικά δεν έγινε τίποτε. Έπιασε πάτο η αισιοδοξία μου τότε και ήρθε μια μεγάλη απογοήτευση, όλο αυτό το διάστημα είχαμε συνέχεια σκωτσέζικα ντους".

Για την παρουσία του κόσμου του Ηρακλή στην Καλλικράτεια: "Είναι καταπληκτικό αυτό, ο κόσμος του Ηρακλή πάντως φημίζεται για την υπερηφάνεια του και την αγάπη του για την ομάδα και τώρα μετά από όσα έγιναν έχει συσπειρωθεί. Βλέπαμε να βγαίνουν στους δρόμους 10-15 χιλιάδες και τώρα στην Δ` Εθνική πήγαν 4.000 στην Καλλικράτεια, αυτό κάτι λέει".

Για τον αν είχε πρόταση από τον ΠΑΟΚ: "Έγινε μια επαφή στο τέλος του καλοκαιριού, είναι αλήθεια αυτό αλλά τελικά η ομάδα πήρε άλλον στην θέση μου, τον Λεονάρντο. Έτσι έκρινε και έτσι έπραξε, κάναμε κάποιες συζητήσεις αλλά δεν προχώρησε το θέμα μου και δεν πήγα στον ΠΑΟΚ τότε. Έγιναν πολλά το καλοκαίρι, πράγματα πρωτόγνωρα για μένα ενώ ο Ηρακλής μου είχε ζητήσει να μείνω πριν τελειώσει το πρωτάθλημα και είχα συμφωνήσει. Είχα δώσει τον λόγο μου στην διοίκηση, μετά όμως ήρθε άλλη διοίκηση και άλλαξαν τα πράγματα, ήταν πολύ δύσκολο για μένα να πάρω μια απόφαση, ήταν όλα πολύ ρευστά".

Για το γεγονός ότι η Δόξα Δράμας θα στερηθεί την φυσική της έδρα για ένα διάστημα: "Η Δράμα είναι σαφώς μια πολύ καλή έδρα, ο κόσμος αγαπά πολύ την ομάδα και την στηρίζει. Τώρα πάντως θα δώσουμε κάποια παιχνίδια στο Καυταντζόγλειο λόγω έργων, δεν ξέρω πότε θα τελειώσουν και θα επιστρέψουμε στην Δράμα αλλά ελπίζω να γίνει σύντομα".

TAGS ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ