ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Κατσικογιάννης: "Αδικημένος από τον Βαλβέρδε"

Κατσικογιάννης: "Αδικημένος από τον Βαλβέρδε"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Κατσικογιάννης εξέφρασε τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε από τον Ολυμπιακό. Τι είπε για τις Ακαδημίες, αλλά και τους Μαρινάκη, Βαλβέρδε και Λεμονή.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο " Redplanet.gr", ο Έλληνας αμυντικός μέσος μίλησε επίσης για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του (Δόξα Δράμας) και το κλείσιμο της 11ετούς παρουσίας του στο μεγάλο λιμάνι, ενώ έκανε και πρόβλεψη για το μεγάλο ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Κατσικογιάννη:

Ελεύθερος μετά από τόσα χρόνια στον Ολυμπιακό. Πως νιώθεις;

"Νιώθω κάπως παράξενα. Είμαι από 12 χρονών στον Ολυμπιακό. Απλά έκλεισε ο κύκλος μου στην ομάδα. Έφτασε η ώρα να πάω σε κάποια άλλη, προκειμένου να παίξω και να αποδείξω τι αξίζω".

Οι στόχοι σου με τη νέα σου ομάδα (σ.σ.: την Τρίτη εκτός απροόπτου υπογράφει στην Δόξα Δράμας);

"Πρώτα απ΄όλα να μείνει η ομάδα στην Super League. Θέλω να υποσχεθώ ότι θα τα δώσω όλα για να πετύχει η Δόξα τους στόχους της στο πρωτάθλημα".

Τι κέρδισες από την παραμονή σου στον Ολυμπιακό;

"Πάρα πολλά. Και μόνο που συνεργάστηκα με παίκτες που είχα αφίσα στο δωμάτιο μου ήταν αρκετό. Θα κρατήσω τις καλές στιγμές και ειδικά την πρώτη μου χρονιά ως επαγγελματίας, που είχα προπονητή τον Τάκη Λεμονή".

Ποιος σε βοήθησε περισσότερο στην καριέρα σου;

"Αδιαμφισβήτητα ο Τάκης Λεμονής. Θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ στο μέλλον μαζί του. Τα παιχνίδια της μοίρας, όμως, θα τον φέρουν στο πρώτο παιχνίδι της Δόξας ως αντίπαλο. Εκεί θέλω να τον νικήσω".

Πως αντιμετωπίζονται οι νέοι παίκτες από τον Ολυμπιακό;

"Καθόλου καλά. Το βλέπει όλος ο κόσμος αυτό. Ο Ολυμπιακός τρώει τα δικά του παιδιά και είναι κακό αυτό για την ομάδα. Είχε και έχει πάρα πολλά ταλέντα, αλλά βλέπουμε ότι πέρα του Φετφατζίδη και του Ποτουρίδη δεν υπάρχει άλλος στην επαγγελματική ομάδα. Όλοι οι άλλοι έχουν φύγει. Ταλέντο υπάρχει και όταν είχαμε τον Αλεξανδρή προπονητή κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Η ομάδα των Νέων τότε πετούσε, αλλά κανείς πλην των προαναφερθέντων δεν ανέβηκε στην πρώτη".

Νιώθεις αδικημένος από τον Ολυμπιακό;

"Αδικημένος από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και μόνο. Δεν μου έδωσε ποτέ την ευκαιρία να δείξω τι αξίζω. Αλλά σέβομαι τις αποφάσεις όλων. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Ίσα - ίσα που ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι καλός προπονητής και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία".

Έχεις στην άκρη του μυαλού σου την επιστροφή στον Ολυμπιακό;

"Είμαι Ολυμπιακός από μικρό παιδί. Η πρώτη ομάδα που θα ήθελα για μεταγραφή είναι ο Ολυμπιακός. Οπότε θα προσπαθήσω να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερη σεζόν προκειμένου να το καταφέρω".

Οι προβλέψεις σου για το επικείμενο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο "Καραϊσκάκης";

"Ο Ολυμπιακός είναι μία κλάση ανώτερος από τον Παναθηναϊκό και θα νικήσει. Έχει την καλύτερη ομάδα, τους καλύτερους παίκτες και με τον καταπληκτικό του κόσμο δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα το πάρει το ντέρμπι".

Τέλος, ο Γιώργος Κατσικογιάννης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο του Ολυμπιακού, την διοίκηση, αλλά και τον γυμναστή Χρήστο Μουρίκη.

"Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού για την αγάπη που μου έδειξε τόσα χρόνια. Είμαι 11 χρόνια στην ομάδα και δεν ξεχνώ τα όσα μου προσέφερε ο Ολυμπιακός και τα όσα έμαθα. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα και να πετύχει τους στόχους της. Επίσης, θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω τους Βαγγέλη Μαρινάκη και τον γυμναστή Χρήστο Μουρίκη, με τον οποίο τον τελευταίο 1,5 μήνα γυμναζόμουν στις 6.30 κάθε πρωί στου Ρέντη".

TAGS ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ