ΑΓΓΛΙΑ

Καμπράλ: Συμφωνία της Μπέρνλι με την Σπόρτινγκ

Ο Ζοβάνε Καμπράλ με τη φανέλα της Σπόρτινγκ | 18 Ιουνίου 2020
Ο Ζοβάνε Καμπράλ με τη φανέλα της Σπόρτινγκ | 18 Ιουνίου 2020 @2020 MIGUEL A. LOPES/POOL VIA AP IMAGES

Η Μπέρνλι έχει έρθει σε συμφωνία με την Σπόρτινγκ για την απόκτηση του Ζοβάνε Καμπράλ και απομένει το "ΟΚ" του 24χρονου εξτρέμ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Ζοβάνε Καμπράλ, ο οποίος συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό, αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπέρνλι. Η αγγλική ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία με την Σπόρτινγκ για την απόκτηση του 24χρονου εξτρέμ αντί 4.000.000 ευρώ, ενώ άλλο 1.000.000 θα δοθεί με τη μορφή μπόνους επίτευξης στόχων.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καμπράλ αμειβόταν με 200.000 ευρώ ετησίως στην Σπόρτινγκ, με την Μπέρνλι να του προσφέρει 800.000 ευρώ. Ο λόγος που δεν έχει ολοκληρωθεί και τυπικά το deal αφορά τις απαιτήσεις του παίκτη, ο οποίος ζητάει επταψήφιο νούμερο για να υπογράψει στην αγγλική ομάδα.

Ωστόσο, δύσκολα θα χαλάσει η συμφωνία, αφού υπάρχει διάθεση από όλες τις πλευρές να προχωρήσει η μεταγραφή. Την περσινή σεζόν ο Καμπράλ πραγματοποίησε 21 συμμετοχές με την Σπόρτινγκ και τη Λάτσιο (ως δανεικός για έξι μήνες), σημειώνοντας τέσσερα γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ