ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ξανά στο κάδρο ο Καμπράλ της Σπόρτινγκ, σύμφωνα με τη Record

Ο Ζοβάνε Καμπράλ με τη φανέλα της Σπόρτινγκ | 18 Ιουνίου 2020
Ο Ζοβάνε Καμπράλ με τη φανέλα της Σπόρτινγκ | 18 Ιουνίου 2020 @2020 MIGUEL A. LOPES/POOL VIA AP IMAGES

Πορτογαλικό μέσο αποκαλύπτει πως ο Ζοβάνε Καμπράλ δεν είναι στα άμεσα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας της Σπόρτινγκ και τοποθετεί τον Ολυμπιακό στη πρώτη γραμμή όσον αφορά στις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το ψάξιμο για την ανέρευση ενός ποιοτικού εξτρέμ που θα του δώσει λύσεις στη γραμμή κρούσης και ο Ζοβάνε Καμπράλ εξακολουθεί να βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική επικαιρότητα των ερυθρολεύκων.

Εκείνοι μάλιστα που συντηρούν το θέμα είναι οι Πορτογάλοι, με την "Record" να αναφέρει με σημερινό της δημοσίευμα πως ο 24χρονος δεν θα είναι στη λίστα με τους παίκτες των "λιονταριών" που θα πάρουν μέρος σε φιλικά προετοιμασίας, με τον Ρούμπεν Αμορίμ να μην τον έχει στα πλάνα του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πως ο Ολυμπιακός κοιτάζει τον παίκτη και είναι διατεθειμένος να παίξει ένα παιχνίδι υπομονής με τη διοίκηση της Σπόρτινγκ για να διαπραγματευτεί την τιμή πώλησής του, με την ομάδα της Λισσαβώνας να αξιώνει γύρω στα 5 εκατομμύρια ευρώ αλλά τους ερυθρόλευκους να πιστεύουν ότι μπορούν να ρίξουν την τιμή.

"Ο Καμπράλ δόθηκε δανεικός στην Λάτσιο πέρυσι αλλά δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής εκεί. Επέστρεψε στην Σπόρτινγκ και ενδέχεται να καταλήξει στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς, που έχει τον Πορτογάλο Ζοάο Καρβάλιο και τους πρώην της Πόρτο, Τικίνιο Σοάρες και Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ", αναφέρει το δημοσίευμα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ