ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Άρχισαν επαφές για τον Ζοβάνε Καμπράλ, ακραίο επιθετικό της Σπόρτινγκ

Ο Ζοβάνε Καμπράλ της Σπόρτινγκ
Ο Ζοβάνε Καμπράλ της Σπόρτινγκ AP PHOTO/PEDRO ROCHA

Ο Ολυμπιακός έχει ξεχωρίσει μια ακόμη περίπτωση για την ενίσχυση της επίθεσης του καθώς έχει βάλει στο στόχαστρο του τον 24χρονο εξτρεμ Ζοβάνε Καμπράλ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση ενός εξτρέμ για την ενίσχυση της επίθεσης του και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο εκλεκτός είναι ο 24χρονος διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι, Ζοβάνε Καμπράλ, ο οποίος ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Μάλιστα έχουν ήδη γίνει οι πρώτες συζητήσεις για τους όρους μιας ενδεχόμενης απόκτησής του.

Ο Καμπράλ αγωνίζεται ως εξτρέμ, ξεκινώντας κυρίως από τα αριστερά της επίθεσης αν και δεξιοπόδαρος για να συγκλίνει προς τα μέσα, αλλά έχει την ικανότητα να καλύπτει τόσο το δεξιό φτερό όσο και τη θέση πίσω από τον φορ περιοχής.

Ο 24χρονος διεθνής έχει συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ μέχρι το καλοκαίρι του 2023, αλλά δεν υπολογίζεται και οι Πορτογάλοι τον παραχωρούν με το ανάλογο αντίτιμο. Άλλωστε τον περασμένο Ιανουάριο είχε δοθεί δανεικός στη Λάτσιο.

Η ομάδα που ξεκίνησε ο Καμπράλ την καριέρα του ήταν η Ναγκάρ στο Πράσινο Ακρωτήρι, όμως από ηλικία μόλις 16 ετών βρέθηκε στα τμήματα υποδομής της Σπόρτινγκ και θεωρούνταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των ακαδημιών της. Από τα "λιοντάρια" δεν έχει φύγει ποτέ πέρα από το προηγούμενο εξάμηνο, όπου πήγε στη Ρώμη και τους λατσιάλι, ενώ με την πρώτη ομάδα της Σπόρτινγκ μετράει 97 ματς με 21 γκολ και 17 ασίστ. Στη Λάτσιο έπαιξε μόλις σε 4 ματς έχοντας ένα τέρμα, ενώ έχει κατακτήσει με τη φανέλα της Σπόρτινγκ ένα πρωτάθλημα Πορτογαλίας, ένα Κύπελλο, τρία Λιγκ Καπ και ένα Σούπερ Καπ.

Παράλληλα, ο Καμπράλ είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Πράσινου Ακρωτηρίου, έχοντας 5 συμμετοχές και 1 γκολ και έχει και πορτογαλική υπηκοότητα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ