ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καλαμαριά-ΠΑΟ 1-1

Καλαμαριά-ΠΑΟ 1-1
καλαμαρια παο μικρή

Του βγήκε η ψυχή αλλά σώθηκε στα πέναλτι απο τον... Άγιο Πέτρο Εμπέντε και ο ΠΑΟ πέρασε στους ''8''. Νέα ονόματα στο προσκήνιο

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς, αφού στο 14' ο Μπούσι με γυριστό σουτ πέτυχε ένα πολύ όμορφο τέρμα.
Στο 65' και αφού νωρίτερα η Καλαμαριά έχασε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, ο Παπαδόπουλος μετά από ωραίο συνδυασμό με τους Μάντζιο και Σαλπιγγίδη, ισοφάρισε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, σε κενή εστία και το ματς πήγε στην παράταση.

Εκεί ο Απόλλων διαμαρτύρεται για πέναλτι σε μία φάση όπου ο Περόνε τσίμπησε τη μπάλα προ του Λεοντίου μέσα στην περιοχή, ο Περόνε έπεσε αλλά ο κύριος Κοντογιαννίδης έδειξε "παίζεται".

Tελικά μετά από την διαδικασία των πέναλτι, ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση-θρίλερ στα προημιτελικά, με τον Έμπεντε να αποκρούει το πέναλτι του Χαλαουάνι.

Η εξέλιξη των πέναλτι

Βίκτορ: Απέκρουσε ο Κόβατς 0-0
Φαβάλι: Άουτ 0-0
Παπαδόπουλος: Απέκρουσε ο Κόβατς 0-0
Ορφανος: Γκολ 1-0
Μόρις: Γκολ 1-1
Φυτανίδης: Άουτ 1-1
Μπόβιο: Γκολ 1-2
Γαλανόπουλος: Γκολ 2-2
Σαλπιγγίδης: Γκολ 2-3
Χαλαουάνι: Απέκρουσε ο Εμπέντε 2-3

td> Οι συνθέσεις των ομάδων
Καλαμαριά (Μάκης Κατσαβάκης): Κόβατς, Κόλτσης, Φυτανίδης, Σαρακατσάνος, Γαλανόπουλος, Βέλα Τζούνιορ (78' Χαλαουάνι), Καραλιόπουλος, Ορφανός, Μπούσι (84' Φαβάλι), Ουέλινγκτον, Περόνε (106' Γαϊδαρτζής)

Παναθηναϊκός (Βίκτορ Μουνιόθ): Εμπέντε, Bύντρα, Δάρλας (21' Βίκτορ), Mόρις, Γκούμας, Μπόβιο, Λεοντίου, Θεοδωρίδης (46' Σαλπιγγίδης) ,Ρομέρο, Μάντζιος, Τσίγκας (46' Παπαδόπουλος)
td> Με μια ματιά


Ο Βίκτορ Μουνιόθ παρέταξε τον Παναθηναϊκό με πολλές εκπλήξεις στην ενδεκάδα του, έχοντας αρκετές αλλαγές σε σχέση με την ομάδα που παρέταξε την Κυριακή με το Αιγάλεω. Κάτω από τα δοκάρια προτίμησε τον Εμπέντε, ενώ και η τετράδα της άμυνας ήταν όλη διαφορετική. Αυτή αποτελούνταν από τους Μόρις, Γούμα, Βύντρα και Δάρλα.

Στο κέντρο στο πλευρό του Μπόβιο προτιμήθηκε ο Λεοντίου, ενώ και οι υπόλοιπες τέσσερις θέσεις καλύφθηκαν από άλλους ποδοσφαιριστές. Στην θέση του εντυπωσιακούυ την Κυριακή, Νίνη, ήταν ο Ρομέρο, ενώ στα αριστερά ο Θεοδωρίδης. Έκπληξη προκάλεσε και το επιθετικό δίδυμο των Τσίγκα και Μάντζιου που για πρώτη φορά αγωνίζονται μαζί.

Ο Μάκης Κατσαβάκης θέλοντας να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα και να κτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Ο Κόβατς ήταν κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι Φυτανίδης, Κόλτσης, Σαρακατσάνος, Καραηλιόπουλος και Γαλανόπουλος πρόσεχαν τα μετόπισθεν. Στο κέντρο ήταν οι Ορφανός και Βέλα με αμυντικούς προσανατολισμούς, ενώ οι Μπούσι και Ουέλινγκτον ανέλαβαν το δημιουργικό κομμάτι. Αιχμή του δόρατος ήταν ο Περόνε, ο οποίος δημιοπύργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα του Παναθηναϊκού.

Ο Απόλλωνας Καλαμαριάς σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερος του Παναθηναϊκού καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα καθώς οι παίικτες του Μάκη Κατσαβάκη ακολούθησαν κατά γράμμα της οδηγίες που τους είχε δώσει. Με απόλυτη αυτοσυγκέντρωση και στα 120 λεπτά που διήρκεσε το ματς έπαιξαν ως ίσοι προς ίσοι τον Παναθηναϊκό και αν ήταν πιο αποτελεσματικοι στην τελική προσπάθεια σίγουρα θα μιλάγαμε για ένα διαφορετικό αποτέλεσμα.

Από την έναρξη της αναμέτρησης, η ομάδα του Βίκτορ Μουνιόθ ήθεκλε να δείξει πως ανέβηκε στην Καλαμαριά για να πάρει το ματς. Βρήκε όμως απέναντι του μια πολύ οργανωμένη ομάδα, πολύ σοβαρή στην άμυνα και πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις της.

To 1-0

Παρά τον έλεγχο των κινήσεων όμως που είχαν οι πράσινοι από το πρώτο λεπτό, το γκολ ήρθε στο 14' για τους γηπεδούχους με τον Μπούσι. Ο Αλβανός μεσοεπιθετικός, εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας του "τριφυλλιού" και με έξοχο γυριστό άνοιξε το σκορ.

Από το σημείο αυτό και για να μην ξυπνήσουν μνήμες Εργοτέλη, ο Παναθηναϊκός ήταν αναγκασμένος να βγει μπροστά. Ωστόσο η νευρικότητα ήταν εμφανής στις κινήσεις των φιλοξενούμενων και η ανάπτυξη γινόταν με ανορθόδοξο τρόπο τον οποίο συχνά πυκνά ελμεταλλεύονταν οι γηπεδούχοι και δημιουργούσαν πολύ επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Πιερ Εμπέντε.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ήρθε και ο τραυματισμός του Δάρλα, τον οποίο ο κ. Μουνιόθ αντικατέστησε με τον Βίκτορ και πέρασε τον Λεοντίου σε θέση αριστερού μπακ.

Σαν υπνωτισμένοι οι αμυντικοί του Παναθηναϊκού, στο επόμενο δεκάλεπτο μετά το γκολ έκαναν το ένα λάθος πίσω από το άλλο και σε τρεις περιπτώσεις ο Περόνε και ο Ουέλινγκτον έχασαν μοναδικές ευκαιρίες γιαν να διπλασιάσουν τα τέρματα, ενώ ενδιάμεσα είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία και ο Μάντζιος σε τετ α τετ με τον Κόβατς, ο οποίος νίκησε τον νεαρό επιθετικό.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στα επίπεδα που βόλευαν τον Απόλλωνα και ο Παναθηναϊκός απείλησε μόνο μια φορά με ένα φάουλ του Θεοδωρίδη στο 26' που εξοστρακίστηκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Καλαμαριάς ήταν πολύ ανώτερη από τον Παναθηναϊκό και ως το 63' δημιούργησε και σπατάλησε τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες με κορυφαία αυτή του Ουέλινγκτον όταν ο Γκούμας αποδεικνύοντας την κακή κατάσταση της άμυνας κλώτσησε αέρα, αλλά ο Βραζιλιάνος δεν εκμεταλλεύτηκε το ανέλπιστο δώρο που του δόθηκε.

H ισοφάριση

Ο νόμος του ποδοσφαίρου λειτούργησε για άλλη μια φορά και στη μοναδική φάση που οι τρεις επιθετικοί του Παναθηναϊκού κατάφεραν να σπάσουν την άμυνα των γηπεδούχων ο Παπαδόπουλος ισιφάρισε αλλάζοντας εκ νέου τα δεδομένα του αγώνα.

Στη συνέχεια ο Απόλλωνας απείλησε με τον Μπούσι τον Ορφανό και τον Περόνε αλλά είτε ο Εμπέντε είτε η αστοχία των κοκκινόμαυρων στέρησαν από την Καλαμαριά ένα δεύτερο γκολ. Σε όλο αυτό το διάστημα, ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε με μπαλιές προς τους Σαλπιγγίδη- Παπαδόπουλο να δημιουργήσει κάτι καλό, αλλά ο Κόβατς σε καμία περίπτωση δεν ανησύχησε πολύ.

Μοιραία το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση όπου οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός έχασε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες με τον Μάντζιο στο 94' σε νέο τετ α τετ με τον Κόβατς και στο 96' με τον ίδιο ποδοσφαιριστή όταν το σουτ του βρήκε στα σώματα.

Στο 112', άλλωστε οι παίκτες της Καλαμαριάς διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, όταν ο Περόνε τσίμπησε τη μπάλα προ του Λεοντίου και φάνηκε να ανατρέπεται, αλλά ο κύριος Κοντογιαννίδης έδειξε "παίζεται".

Στο δεύτερο ημίχρονο ναι μεν ο Απόλλωνας είχε την υπεροχή αλλά δεν δημιουργήθηκε καμιά πολύ αξιόλογη φάση πέρα από ένα φάουλ του Καραηλιόπουλου που μπλόκαρε σταθερά ο Εμπέντε.

Η εξιλέωση

Στη διαδικασία των πέναλτι ο Κόβατς απέκρουσε τα πρώτα δύο πέναλτι προκαλώντας άγχος στους παίκτες του Παναθηναϊκού, αφού οι Βίκτορ, Παπαδόπουλος νικήθηκαν από τον Σλοβάκο. Ψστόσο ο Φαβάλι και ο Φυτανίδης έστειλαν τη μπάλα άουτ φέρνοντας ισορροπία στο παιχνίδι.

Το πέμπτο πέναλτι για τους "πράσινους" ανέλαβε ο Σαλπιγγίδης ο οποίος με Ολύμπια ψυχραιμία νίκησε τον Κόβατς που έπεσε σωστά. Στην αντίπερα όχθη ο Χαλαουάνι ανέλαβε το τελευταίο πέναλτι αλλά ο Εμπέντε τον νίκησε κατά κράτος και με αυτό τον βασανιστικό τρόπο ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος.

td> Συνέντευξη Τύπου

Μουνιόθ: " Με τέτοια εμφάνιση δεν μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και οπουδήποτε αλλού. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν κακός. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι πήραμε την πρόκριση. Μετά το γκολ που βάλαμε, αλλάξαμε λίγο προς το καλύτερο. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά και την τύχη που μας βοήθησε στα πέναλτι. Δεν ισχύει αυτό (σε ερώτηση αν υπάρχει ψυχολογικό πρόβλημα). Δεν έχουμε πρόβλημα ψυχολογίας. Είμαστε Παναθηναϊκός. Είμαστε σε μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες".

Κατσαβάκης: " Δικαιούμασταν την πρόκριση. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να “καθαρίσουμε” την πρόκριση. Δυστυχώς χάσαμε στα πέναλτι. Εκεί μίλησε η εμπειρία του Παναθηναϊκού και η δική μας κούραση. Θέλαμε την πρόκριση για το γόητρο"

td> Όλα τα λεφτά...
Τα δύο γκολ που μπήκαν στην κανονική διάρκεια. Το εκπληκτικό γυριστό σουτ του Μπούσι και η εξαιρετική συνεργασία των Μάντζιο-Σαλπιγγίδη-Παπαδόπουλου στο τέρμα της ισοφάρισης.
td> Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Τα τραγικά λάθη της άμυνας του Παναθηναϊκού αλλά και την αστοχία των επιθετικών της Καλαμαριάς που είχαν πολλές ευκαιρίες να "καθαρίσουν" τον αγώνα από νωρίς.
td> To Live του αγώνα...
Συνθέσεις ομάδων
Καλαμαριά:Κόβατς, Φυτανίδης, Γαλανόπουλος, Καραηλιόπουλος, Κόλτσης, Βέλα, Ορφανός, Ουέλινγκτον, Σαρακατσάνος, Περόνε, Μπούσι

Παναθηναϊκός: Εμπέντε, Bύντρα, Δάρλας, Mόρις, Γκούμας, Μπόβιο, Λεοντίου, Θεοδωρίδης, Ρομέρο, Μάντζιος, Τσίγκας

Διαιτητής:Κοντογιαννίδης



1' Έναρξη αγώνα
5' Σουτ Καλαμαριά Μπούσι
Ο Μπούσι έκανε κούρσα, δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε λίγό πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Παναθηναϊκού
8' Φάουλ Καλαμαριά
O Σαρακατσάνος στον Τσίγκα.
8' Ευκαιρία Παναθηναϊκός Μόρις
Ο Νοτιοαφρικανός αμυντικός του ΠΑΟ κατέβασε όμορφα τη μπάλα μες την μικρή περιοχή αλλά στην παράλληλη σέντρα που επιχείρησε κανείς δεν βρέθηκε στην πορεία της μπάλας.
9' Φάουλ Παναθηναϊκός
Ο Ρομέρο στον Κόλτση.
10' Σχόλιο
Δυνατά έχουν μπει οι δύο ομάδες, προσπαθώντας να πατήσουν περιοχή.
13' Φάουλ Παναθηναϊκός
Ο Βύντρα στον Περόνε.
13' Σουτ Καλαμαριά Καραλιόπουλος
Απελπιστικά άστοχο.
14' Γκολ Καλαμαριά Μπούσι
Από εκτέλεση πλαγίου άουτ του Καραλιόπουλου, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Μπούσι με έξοχο γυριστό σουτ στην γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Εμπέντε, άνοιξε το σκορ.
17' Τραυματισμός Παναθηναϊκός Δάρλας
Πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Φίλιππος Δάρλας.
18' Σχόλιο
Σε μια στιγμή που οι "πράσινοι" φάνηκε να ελέγχουν το παιχνίδι, το γκολ του Μπούσι δίνει νέα τροπή στο παιχνίδι.
18' Ευκαιρία Καλαμαριά Ουέλινγκτον
Ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Ο Μπόβιο έκανε το λάθος στο χώρο του κέντρου, ο Ουέλινγκτον έκλεψε τη μπάλα και σούταρε από τη γωνία της μεγάλης περιοχής αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
20' Ευκαιρία Καλαμαριά Περόνε
Ωραία ενέργεια του Περόνε που έβαλε στην πλάτη του τον Γκούμα αλλά το σουτ του μπλόκαρε ο Εμπέντε.
21' Ευκαιρία Καλαμαριά Περόνε
Νέο λάθος της άμυνας του Παναθηναϊκού ο Περόνε στο τετ α τετ πλασάρει αδύναμα και σώζει ο Εμπέντε.
21' Ευκαιρία Παναθηναϊκός Μάντζιος
Τετ α τετ ο Μάντζιος ο Κόβατς σε κόρνερ.
22' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Βίκτορ στη θέση του Δάρλα.
22' Κόρνερ Παναθηναϊκός
Τρία διαδοχικά κόρνερ για τους φιλοξενούμενους πέρασαν ανεκμετάλλευτα.
24' Ευκαιρία Παναθηναϊκός Τσίγκας
Από γέμισμα του Λεοντίου που οέρασε στα αριστερά ο Τσίγκας δεν πρόλαβε τον Κόβατς.
26' Φάουλ Καλαμαριά
Ο Σαρακατσάνος στον Τσίγκα σε καλή θέση.
26' Δοκάρι Παναθηναϊκός Θεοδωρίδης
Δοκάρι από τον Γιώργο Θεοδωρίδη μετά από την ωραία εκτέλεση φάουλ.
27' Κίτρινη κάρτα Καλαμαριά Φυτανίδης
Για νέο φάουλ στον Τσίγκα.
30' Φάουλ Καλαμαριά
Στον Ρομέρο από τον Γαλανόπουλο.
31' Σχόλιο
Μετά το γκολ ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ανεβάσει ρυθμό, αλλά στην άμυνα του παραμένει απρόσεκτος.
33' Ευκαιρία Καλαμαριά
Τραγικό λάθος του Εμπέντε με τον Μόρις αλλά ο Περόνε δεν κατάφερε να φανεί απειλητικός.
40' Σχόλιο
Ο Απόλλωνας έχει ρίξει το ρυθθμό στα επίπεδα που τον βολεύουν, με τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί να αναπτυχθεί σψστά και μοιραία να μην μπορεί να απειλήσει και την εστία του Κόβατς.
42' Σουτ Παναθηναϊκός Θεοδωρίδης
Απελπιστικά άστοχο.
43' Τραυματισμός Παναθηναϊκός Θεοδωρίδης
Σε σύγκρουση με τον Φυτανίδη. Θα συνεχίσει.
45' Κόρνερ Καλαμαριά
45' Φάουλ Παναθηναϊκός
Σκληρό του Βίκτορ στον Γαλανόπουλο.
45' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός Βίκτορ
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Παπαδόπουλος στη θέση του Τσίγκα.
46' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Σαλπιγγίδης στη θέση του Θεοδωρίδη.
46' Ευκαιρία Καλαμαριά
Μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα, όταν σε παράλληλη σέντρα που επιχειρήθηκε, η μπάλα πέρασε από τον Εμπέντε και ο Βύντρα έσωσε προ του Ουέλινγκτον.
47' Κόρνερ Καλαμαριά
Περνάει ανεκμετάλλευτο.
48' Σουτ Παναθηναϊκός Παπαδόπουλος
Απελπιστικά άουτ.
49' Σουτ Καλαμαριά
Ο Μπούσι μετά από ατομική προσπάθεια δεν ανησυχεί τον Εμπέντε.
55' Ευκαιρία Καλαμαριά Μπούσι
Μεγάλη ευκαιρία για την Καλαμαριά με τον Μπούσι ο οποίος πήρε τη μπάλα με έξοχο κοντρόλ μπήκε στην πειοχή αλλά το πλασέ του έφυγε έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Εμπέντε.
56' Σχόλιο
Ο ρυθμός του αγώνα ευνοεί τον Απόλλωνα, που με μεγάλη αυτοσυγκέντρωση ελέγχει τα ατού του Παναθηναϊκού ενώ είναι πολύ επίκινδυνος όταν ανεβαίνει.
58' Σουτ Καλαμαριά Ουέλινγκτον
Πολύ καλό σουτ του Ουέλινγκτον θα μπλοκάρει στρη γωνία του ο Καμερουνέζος γκολκίπερ του Παναθηναϊκού.
59' Φάουλ Καλαμαριά
Ο Βέλα στον Παπαδόπουλο.
60' Ευκαιρία Καλαμαριά Μπούσι
Ωραία αντεπίθεση για τους γηπεδούχους, αλλά ο Μπούσι από πολύ πλάγια θέση σουτάρει πάνω στον Εμπέντε, ενώ ο Περόνε περίμενε μόνος προ κενής εστίας.
63' Ευκαιρία Καλαμαριά Ουέλινγκτον
Μεγάλη ευκαιρία για την Καλαμαριά όταν μετά από νέο τραγικότατο λάθος του Γκούμα, ο οποίος κατάφερε να κλωτσήσει αέρα, ο Ουέλινγκτον μόνος απέναντι από τον Εμπέντε σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι του "πράσινου" πορτιέρο.
65' Γκολ Παναθηναϊκός Παπαδόπουλος
Η τριπλέτα της "πράσινης" επίθεσης συνδυάστηκε άψογα και κατάφερε να σπάσει την άμυνα του Απόλλωνα. Ο Μάντζιος με ωραία ενέργεια από αριστερά έβγαλε δύσκολη σέντρα, ο Σαλπιγγίδης στο δεύτερο δοκάρι έκανε την κεφαλιά πάσα στο κέντρο της εστίας και ο Παπαδόπουλος προ κενού τέρματος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
68' Σχόλιο
Νέα τροπή στο παιχνίδι έδωσε το γκολ του Παναθηναϊκού. Αναμένεται συναρπαστική η συνέχεια.
68' Κεφαλιά Καλαμαριά Ορφανός
Κεφαλιά του Ορφανού στο δεύτερο δοκάρι η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
70' Ευκαιρία Καλαμαριά
Ο Μπούσι εκτέλεσε φάουλ από πλάγια στο πρώτο δοκάρι, αλλά ο Παπαδόπουλος προ του Περόνε παραχώρησε το κόρνερ.
70' Κόρνερ Καλαμαριά
75' Ευκαιρία Καλαμαριά
Εξαιρετική συνεργασία των παικτών της Καλαμαριάς, θα φτάσουν σε θέση βολής αλλά το σουτ του Ορφανού θα κοντράρει στον Λεοντίου.
77' Σουτ Καλαμαριά Καραλιόπουλος
Υπό πίεση, αρκετά άουτ.
79' Αλλαγή παίκτη Καλαμαριά
Ο Χαλαουάνι στη θέση του Βέλα Τζούνιορ.
81' Κεφαλιά Παναθηναϊκός
Εκτέλεση φάουλ του Βίκτορ από τα δεξιά, ο Γκούμας έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
82' Οφσάιντ Παναθηναϊκός Παπαδόπουλος
83' Ευκαιρία Παναθηναϊκός
Ο Μάντζιος και πάλι μπήκε ωραία από τα δέξια γύρισε τη μπάλα στον Σαλπιγγίδη, αλλά εκείνος καθυστέρησε και χάθηκε η ευκαιρία.
85' Αλλαγή παίκτη Καλαμαριά
Ο Φαβάλι στη θέση του Μπούσι.
86' Ευκαιρία Καλαμαριά
Ο Περόνε μετά από εξαιρετική κκάθετη του Φαβάλι, αστοχεί από πολύ πλάγια θέση.
90' Κόρνερ Παναθηναϊκός
Περνάει ανεκμετάλλευτο.
90' Σουτ Παναθηναϊκός
Γυριστό του Παπαδόπουλου, κόρνερ.
90' Κόρνερ Παναθηναϊκός
90' Λήξη αγώνα
Το παιχνίδι οδηγείται στην παράταση.
91' Έναρξη παράτασης
93' Οφσάιντ Παναθηναϊκός Μάντζιος
94' Ευκαιρία Παναθηναϊκός
Τετ α τετ ο Μάντζιος με τον Κόβατς θα τον νικήσει ο Σλοβάκος τερματοφύλακας για δεύτερη φορά. Πολύ μεγάλη ευκαιρία χαμένη για τους "πράσινους".
96' Ευκαιρία Παναθηναϊκός Μάντζιος
Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό με τον Μάντζιο, όταν από συρτή σέντρα του Ρομέρο, ο νεαρός επιθετικός σε πρώτο χρόνο θα σουτάρει αλλά η μπάλα κοντράρει στα σώματα.
98' Φάουλ Παναθηναϊκός Βύντρα
99' Ευκαιρία Καλαμαριά
Εκτελεί το φάουλ ο Φυτανίδης η μπάλα άουτ.
100' Φάουλ Παναθηναϊκός
Ο Λεοντίου στον Περόνε.
102' Σχόλιο
Σε μια φάση που ο Περόνε τσίμπησε τη μπάλα προ του Λεοντίου μέσα στην περιοχή, ο Περόνε έπεσε και ο κύριος Κοντογιαννίδης έδειξε "παίζεται". Ακολούθησαν κάποιες διαμαρτυρίες από πλευράς των παικτών της Καλαμαριάς.
105' Σουτ Καλαμαριά Ουέλινγκτον
Σουτ του Βραζιλιάνου, άουτ.
105' Αλλαγή παίκτη Καλαμαριά
Ο Γαϊδαρτζής στη θέση του Περόνε.
107' Κόρνερ Καλαμαριά
Μετά από σουτ του Φυτανίδη.
108' Σουτ Καλαμαριά
Ο Γαϊδαρτζής έξω από την περιοχή, η μπάλα ψηλά άουτ.
108' Σχόλιο
Πολύ δυνατά έχει μπει η Καλαμαριά.
109' Ευκαιρία Καλαμαριά
Σουτ φάουλ του Καραλιόπουλου θα πέσει στη γωνία του Εμπέντε και θα μπλοκάρει τη μπάλα.
110' Κόρνερ Καλαμαριά
εκτελεί ο Ουέλινγκτον διώχνει ο Γκούμας, σουτάρει ο Γαλανόπουλος, η μπάλα άουτ.
111' Φάουλ Καλαμαριά
Ο Σαρακατσάνος με τους αγκώνες στον Παπαδόπουλο.
112' Κόρνερ Παναθηναϊκός
Εκτελεί ο Μπόβιο, διώχνει ο Καραλιόπουλος.
116' Κίτρινη κάρτα Καλαμαριά Φυτανίδης
Ανέκοψε αντικανονικά επέλαση του Λεοντίου.
116' Τραυματισμός Καλαμαριά Ουέλινγκτον
117' Κόρνερ Παναθηναϊκός
Και αυτό ανεκμετάλλευτο.
117' Κόρνερ Παναθηναϊκός
120' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός Ρομέρο
Για τράβηγμα στον Χαλαουάνι.
120' Κίτρινη κάρτα Καλαμαριά Γαλανόπουλος
120' Λήξη παράτασης
Το παιχνίδι οδηγείται στα πέναλτι.
121' Πέναλτι Παναθηναϊκός Βίκτορ (έξω)
Αποκρούει ο Κόβατς
121' Πέναλτι Καλαμαριά Φαβάλι (έξω)
Σουτάρει άουτ
121' Πέναλτι Παναθηναϊκός Παπαδόπουλος (έξω)
Αποκρούει ο Κόβατς.
121' Πέναλτι Καλαμαριά Ορφανός 1-0
121' Πέναλτι Παναθηναϊκός Μόρις 1-1
121' Πέναλτι Καλαμαριά Φυτανίδης (έξω)
Η μπάλα άουτ.
121' Πέναλτι Παναθηναϊκός Μπόβιο 1-2
121' Πέναλτι Καλαμαριά Γαλανόπουλος 2-2
121' Πέναλτι Παναθηναϊκός Σαλπιγγίδης 2-3
121' Πέναλτι Καλαμαριά Χαλαουάνι (έξω)
Αποκρούει ο Εμπέντε και δίνει την πρόκριση στον Παναθηναϊκό.







































































ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ