ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Κακομαθημένος ο Τρεζεγκέ, νοκ-άουτ ο Αμάουρι

Κακομαθημένος ο Τρεζεγκέ, νοκ-άουτ ο Αμάουρι
τρεζεγκέ

Ο Ρανιέρι νιώθει προδομένος από τον Τρεζεγκέ και τον χαρακτήρισε κακομαθημένο παιδί, τραυματίστηκε ο Αμάουρι

"Αυτά που είπε ο Τρεζεγκέ με ενόχλησαν πολύ. Τα λόγια του μου θύμισαν αυτά ενός κακομαθημένου παιδιού. Νιώθω προδομένος από τον άνθρωπο, παρά τον παίκτη και αυτό με πονάει περισσότερο", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός.

"Δεν έχω μιλήσει στον Τρεζεγκέ για αυτό, αν μιλάει σε μένα μέσω των ΜΜΕ, τότε θα αντιδράσω και εγώ με τον ίδιο τρόπο. Του έδωσα όλη μου την εμπιστοσύνη και ένας προπονητής δεν μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο από αυτό".

"Πάντα τα κρατούσαμε αυτά μέσα στα αποδυτήρια, αλλά αυτό άλλαξε τώρα και και κάτι κρύβεται από πίσω. Έκανε ένα μεγάλο λάθος, τελεία και παύλα. Δεν ξέρω τι θα γίνει τώρα".

Τραυματίστηκε ο Αμάουρι

Το να μην χρησιμοποιεί τον Τρεζεγκέ πάντως ο Ρανιέρι δεν είναι και τόσο εύκολο πλέον, καθώς στην προπόνηση ο Αμάουρι τραυματίστηκε στον δεξιό μηρό και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 30 με 35 μέρες, σύμφωνα με τους γιατρούς της ομάδας.

Για την δύσκολη αναμέτρηση με την Μπολόνια που ακολουθεί, ο Ρανιέρι θα έχει στην επίθεση τους Ντελ Πιέρο και Ιακουΐντα, καθώς και ο Τρεζεγκέ είναι εκτός αποστολής, επίσημα λόγω μυικού προβλήματος.

Όσον αφορά στον Αμάουρι, ακόμη και αν τον είχε καλέσει στην εθνική Βραζιλίας ο Κάρλος Ντούνγκα, πάλι δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει την αποστολή, έτσι το σήριαλ θα συνεχιζόταν.











TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ