ΜΙΛΑΝ

Κακά: "Σκέφτηκα να φύγω πριν την Αθήνα"!

Κακά: "Σκέφτηκα να φύγω πριν την Αθήνα"!
Κακά-Μίλαν

Την αποκάλυψη ότι είχε σκεφτεί να φύγει από τη Μίλαν πριν τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ της Αθήνας έκανε σε συνέντευξη στην "Guerin Sportivo" ο Βραζιλιάνος άσος

"Εάν σκέφτηκα ποτέ να αφήσω τη Μίλαν; Μόνο πριν από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στην Αθήνα, μετά ποτέ ξανά", τόνισε ο Βραζιλιάνος ηγέτης των "ροσονέρι" και συνέχισε:

"Στο μέλλον θέλω να γίνω αρχηγός της Μίλαν, αυτό σημαίνει ότι θα παραμείνω για πολλά χρόνια στην ομάδα, έτσι ώστε να θεωρούμαι σημαία του συλλόγου".

Όσο για την επιθυμία που θέλει να γίνει πραγματικότητα μέσα στο 2008, ο 25χρονος Βραζιλιάνος άσος υποστήριξε:

"Θα ήθελα να πάρω μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο, ο ολυμπιακός τίτλος είναι ο μοναδικός τίτλος που λείπει από τη Βραζιλία".

Κληθείς να σχολιάσει τον Αλεσάντρε Πάτο, ο οποίος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μίλαν στον κυριακάτικο αγώνα με τη Νάπολι για το Καμπιονάτο, δεν δίστασε να τον παρομοιάσει με ένα άλλο μεγάλο όνομα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου...

"Είναι ο νέος Ρονάλντο, το αισθάνομαι. Όμως οι υψηλές προσδοκίες που υπάρχουν για αυτόν τον παίκτη, εγγυμονούν τον κίνδυνο να φορτωθεί με υπερβολική πίεση".











TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ