ΜΙΛΑΝ

Πάτο: "Έτοιμος για το ντεμπούτο με Νάπολι"

Πάτο: "Έτοιμος για το ντεμπούτο με Νάπολι"
Πάτο-Μίλαν

Ο 18χρονος άσος της Μίλαν υποστήριξε ότι δεν αισθάνεται έξτρα πίεση απέναντι στο πολύ ισχυρό (πλέον) ενδεχόμενο να κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στη Νάπολι

Ο 18χρονος Βραζιλιάνος άσος, ο οποίος απέκτησε το δικαίωμα συμμετοχής με τους "ροσονέρι" σε επίσημα ματς από την 3η Ιανουαρίου, είναι πολύ πιθανό να δώσει το παρών στην αρχική 11αδα των πρωταθλητών Ευρώπης με την επανέναρξη του πρωταθλήματος παίρνοντας τη θέση του Πίπο Ιντσάγκι (νοσηλεύεται σε νοσοκομείο λόγω στομαχικών διαταραχών), με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει ότι δεν αισθάνεται την παραμικρή πίεση.
"Είμαι έτοιμος να πάρω φανέλα βασικού και να αγωνιστώ. Φυσικά και υπάρχουν πολλά συναισθήματα όμως είμαι ήρεμος στην καρδιά μου. Δεν αισθάνομαι έξτρα πίεση", τόνισε στις δηλώσεις του ο νεαρός άσος της Μίλαν και συνέχισε:

"Προσαρμόζομαι καλά στη Μίλαν και θα πρέπει να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου καθώς είναι πολύ κοντά σε εμένα και με υποστηρίζουν.

Αν θα ξεκινήσω με αντίπαλο τη Νάπολι; Ο προπονητής θα αποφασίσει αν θα παίξω ή όχι και με ποιον θα ξεκινήσω μαζί στην επίθεση.

Έχω μία εβδομάδα προπονήσεων μπροστά από εμένα και θα πρέπει να δουλέψω σκληρά αν θέλω να παίξω από το πρώτο λεπτό του αγώνα".






TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ