ΜΙΛΑΝ

Ρεαλιστής ο Νέστα

Ρεαλιστής ο Νέστα
νεστα

Η εξασφάλιση της 4ης θέσης που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου έχει βάλει ως στόχο ο αμυντικός της Μίλαν Αλεσάντρο Νέστα

" Στοχεύουμε στην 4η θέση που θα μας εξασφαλίσει την συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι πιο εύκολα να φτάσουμε την Φιορεντίνα παρά την Ρόμα και την Γιουβέντους. Θα προετοιμαστούμε για να παίξουμε πέντε παιχνίδια σε ένα μήνα. Δεν ξέρω τι πήγε άσχημα. Ήμασταν υπό πίεση λόγω των τραυματισμών αλλά είμαστε πάλι σε φόρμα. Τώρα το σημαντικό είναι να πάρουμε καλά αποτελέσματα στους ερχόμενους αγώνες της ομάδας", δήλωσε ο Νέστα.

Η Μίλαν αντιμετωπίζει την Άρσεναλ τον Φεβρουάριο για το Τσάμπιονς Λιγκ και θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Ο Νέστα δεν δείχνει να ανησυχεί από την περίοδο φόρμας που διανύουν οι "κανονιέρηδες" και ευελπιστεί οι "ροσονέρι" να είναι έτοιμοι για τα διπλά παιχνίδια με την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.

" Η Άρσεναλ δείχνει ότι βρίσκεται σε φόρμα κάτι που τις δίνει αυτοπεποίθηση. Αλλά δεν ανησυχούμε. Θα είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε".



TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ