ΜΙΛΑΝ

Κακά: "Ανησυχώ για τον Πάτο"!

Κακά: "Ανησυχώ για τον Πάτο"!
ΚακάΜίλαν

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Μίλαν Κακά αποκάλυψε σε συνέντευξη του ότι ανησυχεί για το μέλλον του συμπατριώτη του Πάτο

Ο Πάτο θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον κόσμο αυτή την στιγμή και σε κάθε παιχνίδι φροντίζει να επιβεβαιώνει την κουβέντα που γίνεται γύρο από το όνομα του, αν και έκανε ένα χρόνο περίπου για να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα των “Ροσονέρι”.
Στα παιχνίδια που έπαιξε έδειξε ότι είναι έτοιμος αγωνιστικά ενώ μάλιστα έχει πετύχει και τα πρώτα του γκολ τόσο με την Νάπολι όσο και με την Τζένοα, παρόλα αυτά όμως ο συμπαίκτης του στην Μίλαν Κακά δείχνει να ανησυχεί καθώς το γεγονός ότι όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω στον 18χρονο Βραζιλιάνο, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος να πιεστεί.

Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας ανησυχώ για τον Πάτο και το λέω αυτό γιατί έχουν πέσει όλοι επάνω του και περιμένουν πολλά από αυτόν σε τόσο μικρή ηλικία, πράγμα επικίνδυνο καθώς υπάρχει πιθανότητα να μην αντέξει στην πίεση και να καταρρεύσει”, είπε ο Κακά και συνέχισε.

Όταν έφτασα στην Μίλαν η δική μου περίπτωση ήταν εντελώς διαφορετική, καθώς ήμουν 21 ετών και κανείς δεν περίμενε από εμένα πολλά πράγματα από την αρχή της καριέρας μου ενώ δεν ήμουν και τόσο διάσημος όσο ο Πάτο”.

Πολλοί έχουν βιαστεί να συγκρίνουν τον 18χρονο επιθετικό με τον Ρονάλντο λόγο του εκρηκτικού ξεκινήματος στην καριέρα του, αλλά ο Κακά σπεύδει να ηρεμήσει τον κόσμο λέγοντας ότι θα πρέπει να περάσει καιρός για να μπορέσουν να πουν κάτι τέτοιο.

Δεν φτάνουν μόνο αυτά που συμβαίνουν εδώ για τον Πάτο αλλά στην Βραζιλία έχουν αρχίσει και λένε ότι επιτέλους γεννήθηκε ο νέος Ρονάλντο! Χαλαρώστε φίλοι μου, χαλαρώστε... δεν λεώ ο Πάτο με την μπάλα στα πόδια είναι απίστευτος, αλλά θα πρέπει να περάσει καιρός για να κάνουμε μια τέτοια σύγκριση”.








TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ