ΜΙΛΑΝ

Ο "ήρωας" της Μίλαν στα ματς με Ρετζίνα και Ουντινέζε, Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο, διέψευσε ότι υπάρχει κόντρα ανάμεσα σε αυτό και τον Πάτο, μετά τον παραγκωνισμό του από το αρχικό σχήμα στο ματς κόντρα στη Τζένοα

Ο "ήρωας" της Μίλαν στα ματς με Ρετζίνα και Ουντινέζε, Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο, διέψευσε ότι υπάρχει κόντρα ανάμεσα σε αυτό και τον Πάτο, μετά τον παραγκωνισμό του από το αρχικό σχήμα στο ματς κόντρα στη Τζένοα
Τζιλαρντίνο-Μίλαν

Μετά από τα δύο αποφασιστικής σημασίας τέρματα κόντρα σε Ουντινέζε και Ρετζίνα το τελευταίο διάστημα, ο Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο έχει ενισχύσει τη θέση του στη γραμμή κρούσης της Μίλαν, με τον Ιταλό φορ να δηλώνει μάλιστα ότι δεν υποβόσκει η παραμικρή αντιπαλότητα ανάμεσα σε αυτόν και τον Αλεσάντρε Πάτο.

"Αισθάνομαι εξαιρετικά αυτή τη στιγμή. Η νίκη με τη Ρετζίνα ήταν σημαντική καθώς μας έδωσε τρεις μεγάλους πόντους", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο πρώην φορ της Πάρμα και συνέχισε:

"Ήμουν πολύ χαρούμενος που σκόραρα και έτρεξα προς το μέρος του Ντανιέλε Μπονέρα, ο οποίος είχε προβλέψει πριν το παιχνίδι ότι θα έβρισκα το στόχο. Πανηγύρισα επίσης μαζί με τον Κριστιάν Μπρόκι καθώς αυτά ήταν τα γενέθλιά του".


Ο "Τζίλα" έσπευσε μάλιστα να διαψεύσει τα τελευταία δημοσιεύματα που τον ήθελαν να είναι εξοργισμένος για το γεγονός ότι έμεινε στον πάγκο κόντρα στη Τζένοα την περασμένη Κυριακή, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει τιποτα να χωρίσει με το ανερχόμενο αστέρι των "ροσονέρι", Αλεσάντρε Πάτο.

"Δεν υπήρχε ο παραμικρός τσακωμός κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Τζένοα. Όλοι οι παίκτες που κάθονται στον πάγκο υποφέρουν, καθώς όλοι θέλουν να είναι πρώτη επιλογή.

Τα πάω καλά με τον Αλεσάντρε γιατί είναι πολύ ποιοτικός παίκτης και εξαιρετικά ταχύς. Είναι εντελώς διαφορετικός παίκτης από μένα, και αυτό μου επιτρέπει να κάνω συγκεκριμένες κούρσες".





Τέλος, ο άσος των Μιλανέζων αναφέρθηκε στην προσεχή αναμέτρηση της ομάδας του με τη Φιορεντίνα στο "Αρτέμιο Φράνκι", αγώνας που θα κρίνει πολλά αναφορικά με τις ελπίδες της Μίλαν για την είσοδο στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

"Έχουμε τέσσερις ημέρες για να προετοιμαστούμε καλά. Θα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας απέναντι στους βιόλα, ενώ θα πρέπει να αποφύγουμε τις αντεπιθέσεις τους".






TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ