ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Κ.Ρονάλντο: "Θα βελτιωθώ μέσα στο 2008"

Κ.Ρονάλντο: "Θα βελτιωθώ μέσα στο 2008"
Ρονάλντο-Μάντσεστερ

Μετά από το πρωτάθλημα, τη συμμετοχή στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, ο Πορτογάλος άσος υπόσχεται να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος με την ομάδα του στο νέο έτος

"Για μένα το 2007 ήταν μία εκπληκτική χρονιά. Ήμουν πρωταθλητής Αγγλίας, έφτασα στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης ενώ συμμετείχα και στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Πορτογάλος ακραίος των "κόκκινων διαβόλων" και συνέχισε λέγοντας:

"Νομίζω ότι τα πήγα αρκετά καλά και ελπίζω να τα πάω ακόμα καλύτερα το 2008. Ως συνήθως προτεραιότητα για τη Γιουνάιτεντ είναι το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Πέρυσι δεν είχαμε τύχη κόντρα στη Μίλαν στα ημιτελικά. Ελπίζω ότι φέτος ο τροχός της τύχης θα γυρίσει υπέρ μας. Έχουμε τα μέσα να το κάνουμε".





Ο Ρονάλντο παραδέχτηκε επίσης ότι δεν ήταν πάντα "πειστικός" με τις εμφανίσεις του όταν πρωτοήρθε στη Γιουνάιτεντ το 2003, ενώ τώρα έχει πραγματοποιήσει σημαντική πρόοδο με τη βοήθεια των συμπαικτών του.

"Είμαι στην ιδανική ομάδα για να αναπτύξω τις ποδοσφαιρικές μου αρετές και να φτάσω στην κορυφή. Όταν ήρθα στην Αγγλία ήμουν μόλις 18 ετών. Σε τέσσερα χρόνια, άλλαξαν τα πάντα.

Δεν είμαι πια ο ίδιος παίκτης. Χάρη στη συνεργασία που έχω με μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο, έχω εξελιχθεί. Αισθάνομαι σπουδαία εδώ, νιώθω ότι βελτιώνομαι σε κάθε ματς".







TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ