ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τέβες: "Θα πανηγυρίσω ξανά με την πιπίλα"!

Τέβες: "Θα πανηγυρίσω ξανά με την πιπίλα"!
Τέβες-Αγγλία

Tην αποκάλυψη ότι θα πανηγυρίσει ξανά μετά από επίτευξη τέρματος με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φορώντας πιπίλα μωρού στο στόμα του, έκανε ο Αργεντινός φορ

Ο Αργεντινός επιθετικός χάρισε τη νίκη στους "κόκκινους διαβόλους" κόντρα στη Μπέρμιγχαμ χάρη στο 10ο του τέρμα μέσα στη σεζόν για το πρωτάθλημα, με τον νέο αυτό τρόπο αυτό πανηγυρισμού να αποτελεί μία έμπνευση του ίδιου προκειμένου να έρθει πιο κοντά στην κόρη του.
"Δεν ήξερε κανείς τί σκεφτόμουν να κάνω. Δεν είπα τίποτα στους συμπαίκτες μου και φρόντισα να σιγουρευτώ ότι δεν έβλεπαν τί έκανα όταν άλλαζα στα αποδυτήρια πριν την έναρξη του ματς", τόνισε ο Τέβες και συνέχισε:

"Έβαλα την κούνια στο εσωτερικό μέρος του σορτς μου, οπότε ήταν μία έκπληξη για τον καθένα. Η φωτογραφία μου είναι σε όλες τις εφημερίδες στην Αργεντινή και είναι αυτό που ήλπιζα.

Αυτό σημαίνει ότι θα το έχει δει και η οικογένειά μου και θα ξέρουν ότι τους σκέφτομαι κάθε στιγμή".






Όσο για τα σκληρά τάκλιν που δέχτηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, που είχαν ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει αναγκαστικά στο 71' υποβασταζόμενος από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, δήλωσε:

"Είναι απλά ένα χτύπημα, όμως θα χρειαστώ δύο ημέρες να ξεκουραστώ. Το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι πολύ σκληρό, όπως και στην Αργεντινή, όμως ίσως θα έπρεπε οι διαιτητές να είναι πιο αυστηροί, γιατί κατά τη γνώμη μου δέχομαι πάρα πολλά άσχημα μαρκαρίσματα.

Συνέχισα να παίζω μετά το πρώτο χτύπημα όμως έγινε ζημιά στον αστράγαλό μου και όταν χτύπησα ξανά, ήταν αδύνατο να συνεχίσω".








TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ