PREMIER LEAGUE

Ήρθε για να... φύγει ο Λασανά Ντιαρά

Ήρθε για να... φύγει ο Λασανά Ντιαρά
ΛασανάΝτιαρά

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ντιαρά στην Πόρτσμουθ από την Άρσεναλ ο ποδοσφαιριστής δήλωσε ότι είναι έτοιμος να φύγει!

Ο Λασανά Ντιαρά είναι μια προσωπικότητα που σίγουρα θα μας απασχολήσει στο μέλλον, καθώς όπως φαίνεται είναι ένας άνθρωπος που δεν κρύβει τις φιλοδοξίες του ακόμα και αν αυτές δεν συμβαδίζουν με τον σύλλογο που αγωνίζεται.
Πριν λίγους μήνες έφυγε από την Τσέλσι για την Άρσεναλ καθώς πίστευε ότι εκεί θα μπορούσε να καθιερωθεί και να μάθει πολλά δίπλα στον Βενγκέρ, τα πράγματα όμως δεν ήρθαν έτσι όπως τα ήθελε με αποτέλεσμα να μην αγωνίζεται όσο θα ήθελε, έτσι ο ίδιος πίεζε την διοίκηση του συλλόγου για μια μεταγραφή.

Η ευκαιρία ήρθε πριν λίγες μέρες από την Πόρτσμουθ που κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του δεξιού μπακ-χαφ και η οποία έγινε δεκτή από τους “Κανονιέρηδες”. Έτσι ο Ντιαρά υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών με τους “Πόμπεϊς” αλλά όπως φαίνεται δεν έχει σκοπό να το εξαντλήσει.

“Οι άνθρωποι στην Πόρτσμουθ ξέρουν καλά ότι δεν έχω σκοπό να περάσω το υπόλοιπο τις καριέρας μου στην ομάδα τους, έτσι κατάφερα και έβαλα έναν όρο στο συμβόλαιο μου που λέει ότι αν ξεχωρίσω τότε μπορώ να πάω σε ένα μεγάλο σύλλογο."

"Πιστεύω ότι θα τα καταφέρω σύντομα γιατί βαρέθηκα τις συνεχείς διαμάχες με τους συλλόγους που αγωνιζόμουν”

, είπε ο ποδοσφαιριστής που σίγουρα κατάφερε να... κερδίσει τους φίλους της Πόρτσμουθ.

Πολλοί ποδοσφαιριστές των “Πόμπεϊς” θα αποχωρήσουν λόγο Κόπα Άφρικα έτσι ανοίγει η πόρτα στον Ντιαρά για να κάνει συνεχόμενες εμφανίσεις τον επόμενο ένα μήνα, χωρίς να έχει μεγάλο ανταγωνισμό για την αρχική ενδεκάδα.






TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ