ΛΑΤΣΙΟ

Ιμόμπιλε: "Ο Μιλινκοβιτς-Σάβιτς με ξέρει όπως η γυναίκα μου"

Ιμόμπιλε: "Ο Μιλινκοβιτς-Σάβιτς με ξέρει όπως η γυναίκα μου"
@2022 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Στο ματς με την Βερόνα ο Τσίρο Ιμόμπιλε σκόραρε για μία ακόμα φορά με τη φανέλα της Λάτσιο μετά από ασίστ του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και στις δηλώσεις του στο φινάλε στάθηκε ιδιαίτερα στην εξαιρετική συνεργασία του με τον Σέρβο μέσο.

Το ματς κόντρα στην Βερόνα στο "Ολίμπικο" είχε αρκετές δυσκολίες για την Λάτσιο, όμως στο 68ο λεπτό μπήκε το νερό στο αυλάκι για να καταλήξει το τρίποντο στους γηπεδούχους (2-0), με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς να γίνεται δημιουργός και ο Ιμόμπιλε εκτελεστής.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης μάλιστα, οι δημοσιογράφοι ανέφεραν στον Ιμόμπιλε πως ο βασικός τροφοδότης του όλο αυτό τον καιρό που βρίσκεται στους αετούς είναι ο Σέρβος μέσος, με τον Ιταλό μπόμπερ να κάνει το εξής σχόλιο:

"Από τις 33 συνολικά ασίστ του στην Λάτσιο, έχει δώσει τις 23 για μένα; Ο Σεργκέι είναι εκπληκτικός παίκτης, εκείνος και ο Λουίς Αλμπέρτο με γνωρίζουν όπως η γυναίκα μου.

Έχουν μεγάλο μερίδιο στα γκολ μου αυτά τα χρόνια", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιμόμπιλε, για να προσθέσει: "Είναι δύσκολο να παίζεις στο Europa League, σου αφαιρεί ενέργεια, όμως η διοίκηση μας βοήθησε κάνοντας μεγάλες επενδύσεις στις μεταγραφές".

TAGS ΛΑΤΣΙΟ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ