SERIE A

Λάτσιο - Βερόνα 2-0: Επιστροφή στις νίκες με Ιμόμπιλε και Αλμπέρτο

Λάτσιο - Βερόνα 2-0: Επιστροφή στις νίκες με Ιμόμπιλε και Αλμπέρτο
@2022 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Με τον Τσίρο Ιμόμπιλε να σκοράρει με κεφαλιά στο 68' και τον Λουίς Αλμπέρτο να βάζει το κερασάκι στην τούρτα στο 90+5', η Λάτσιο υπέταξε με 2-0 την Βερόνα και επέστρεψε στις επιτυχίες έπειτα από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Πήρε φόρα η Λάτσιο! Μετά από το εντυπωσιακό 4-2 επί της Φέγενορντ την περασμένη Πέμπτη στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι συνέχισε στο δρόμο των επιτυχιών και στην Serie A, καθώς επιβλήθηκε 2-0 της Βερόνα στο "Ολίμπικο" με τα γκολ των Ιμόμπιλε και Αλμπέρτο και επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά από την εκτός έδρας ισοπαλίας με την Σαμπντόρια (1-1) και την εντός έδρας ήττα από την Νάπολι (1-2).

Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο και η κάθε ομάδα είχε από μία μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ (δοκάρι για τους Ρωμαίους ο Μπάσιτς με μακρινό σουτ, δοκάρι για τους Βερονέζους ο Ανρί στις καθυστερήσεις), όμως στο δεύτερο οι αετοί ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 68ο λεπτό έλυσαν τον γόρδιο δεσμό με τον "συνήθη ύποπτο" Ιμόμπιλε, ο οποίος μετά από σέντρα από τα δεξιά του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και εκτέλεσε τον Μοντιπό (1-0).

Η Βερόνα φλέρταρε με την ισοφάριση στο 90+2' με το σουτ του Ίλιτς από πλεονεκτική θέση όμως ο Προβεντέλ έκανε σπουδαία επέμβαση και στο 90+5' η Λάτσιο "κλείδωσε" τους τρεις βαθμούς, με τον Αλμπέρτο να γράφει το τελικό 2-0 με ωραίο συρτό σουτ και να υπογράφει την τρίτη νίκη των πρωτευουσιάνων στο πρωτάθλημα και την πρώτη εκτός έδρας ήττα της Βερόνα.

ΛΑΤΣΙΟ: Προβεντέλ, Λάτσαρι (76' Χισάι), Πάτρικ, Καζάλε, Μάρουσιτς, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Αντόνιο (65' Βεσίνο), Μπάσιτς (55' Αλμπέρτο), Άντερσον (65' Καντσελιέρι), Ιμόμπιλε, Τζακάνι

ΒΕΡΟΝΑ: Μοντιπό, Τσεκερίνι (61' Καμπάλ), Χίεν, Κόπολα, Τερατσάνο (61' Ντεπάολι), Βελόσο (36' Ταμέζε), Ίλιτς, Ντόιγκ, Λάζοβιτς (70' Χρούστιτς), Λαζάνια (70' Καλόν), Ανρί

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

Τα καλύτερα στιγμιότυπα των αγώνων

Νάπολι - Σπέτσια 1-0

Ίντερ - Τορίνο 1-0

Σαμπντόρια - Μίλαν 1-2

Αταλάντα - Κρεμονέζε 1-1

Μπολόνια - Φιορεντίνα 2-1

Λέτσε - Μόντσα 1-1

Σασουόλο - Ουντινέζε 1-3

Λάτσιο - Βερόνα 2-0

Η βαθμολογία της Serie A

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΑΤΣΙΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ