ΑΕΚ

Η Τζένοα είναι η αρχή

Η Τζένοα είναι η αρχή
Παπασταθόπουλος-ΑΕΚ INTIME SPORTS

Η Τζένοα είναι η αρχή για τον "Παπ" που αποχαιρέτησε την ομάδα. Διάλεξαν νούμερα Μπασινάς, "Sotis"

Ο καλύτερος νεαρός Έλληνας αμυντικός, μία μέρα μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας της ΑΕΚ με την Ιταλική ομάδα για την μεταγραφή του, με δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της Ένωσης ευχαρίστησε τους κιτρινόμαυρους και μίλησε για το μέλλον του στην Ευρώπη.
" Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας για αυτά τα τρία χρόνια που πέρασα στην ΑΕΚ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές που με βοήθησαν αυτά τα τρία χρόνια.

Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι για μένα μια καινούργια προοπτική. Πηγαίνω σε μια ομάδα που πιστεύω ότι θα με βοηθήσει να κάνω ένα ακόμη μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου.

Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή η μεταγραφή μου στην GENOA CFC ήταν ότι καλύτερο για μένα αλλά και για την ομάδα

".

Διάλεξαν αριθμούς Μπασινάς και "Sotis"



Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ επέλεξαν το Σάββατο τους αριθμούς στις φανέλες τους. Ο Άγγελος Μπασινάς θα αγωνίζεται με το Νο 14 στην πλάτη, ενώ ο Σωτήρης Κυργιάκος με το Νο 25.

Μεταγραφικά τέλος, εκτός...


Μετά την απόκτηση του Άγγελου Μπασινά και το Σωτήρη Κυργιάκου η ΑΕΚ ολοκλήρωσε το ρόστερ της όπως δήλωσε και ο Γιώργος Δώνης μετά την αναμέτρηση με την Τζένοα. Η Ένωση απόκτησε δύο από τα βασικότερα στελέχη της εθνικής ομάδας και ανέτρεψε το κλίμα τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Δεν υπάρχει αμφιβολία για την αξία των δύο παικτών και τα λόγια είναι περιττά. Αμφότεροι θα βοηθήσουν και είναι ακριβώς ότι χρειαζόταν η Ένωση. Έμπειροι ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα και πάνω από όλα Έλληνες.

Μετά την φυγή των Λυμπερόπουλου, Δέλλα το ελληνικό στοιχείο έτεινε να εκλείψει όπως και οι προσωπικότητες. Με την έλευση των δύο όμως όλα άλλαξαν. Η ΑΕΚ βρήκε τους παίκτες που έψαχνε για μέσα στο γήπεδο αλλά και για έξω από αυτό.

Οι... τρύπες που ήθελε να κλείσει ο Δώνης μπαλώθηκαν και πλέον θα υπάρξει μεταγραφή μόνο σε περίπτωση που αλλάξει κάτι στο υπάρχον ρόστερ. Φυσικά οι “καμπάνες” χτυπάνε για τον Ισμαέλ Μπλάνκο και την πρόταση που έχουν κάνει οι Σαουδάραβες. Σε περίπτωση που τα λόγια τους περάσουν στο χαρτί και επανέλθουν με τα 5 εκατομμύρια σε επίσημη προσφορά ο Αργεντινός θα αποχωρήσει (εφόσον ικανοποιηθεί και αυτός).

Ο τεχνικός της Ένωσης δεν “καίγεται” για τον “Ζορό” αφού δεν ταιριάζει στο 4-3-3 που θέλει να παίξει και αυτό έχει φανεί από τα φιλικά. Η ΑΕΚ πάντως έχει κάνει ήδη τις κινήσεις της και σε περίπτωση που παραχωρηθεί ο Μπλάνκο τότε υπάρχει έτοιμη πρόταση για τον Τζεμπούρ.















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ