ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η "Sun" γράφει για Πέντερσεν

Η "Sun" γράφει για Πέντερσεν
Πέντερσεν

Νορβηγικά ΜΜΕ κι η "Sun" λένε ότι ο Μόρτεν Πέντερσεν θα γίνει... Έλληνας Θεός. Δείτε τον εν δράσει

Δημοσίευμα νορβηγικής εφημερίδας αναφέρει για τον άσο της Μπλάκμπερν: "Ίσως την επόμενη χρονιά να είναι ένας Νορβηγός που θα γίνει... Έλληνας θεός!".
Το δίκτυο "Νettavisen" αναφέρει σχετικά: " Η Φενέρμπαχτσε, που επιχείρησε τον περασμένο Γενάρη να αποκτήσει τον Πέντερσεν, επανέρχεται δυναμικά, αλλά ο Ολυμπιακός έχει ήδη καταθέσει πρόταση για να αποσπάσει την υπογραφή του. Η Μπλάκμπερν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και δεν είναι σε θέση να προσφέρει στον Πέντερσεν το συμβόλαιο που μπορεί να βρει αλλού, αλλά αισιοδοξεί ότι ο παίκτης θα αποδειχθεί πιστός και θα υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Αν ο Γκαμστ πάει στον Ολυμπιακό δεν θα είναι ο πρώτος παίκτης που θα μετακομίζει απ' το Μπλάκμπερν στην Ελλάδα, αφού το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός υπέγραψε τον Ματ Ντέρμπισιρ. Ίσως την επόμενη χρονιά να είναι ένας Νορβηγός που θα γίνει... Έλληνας θεός

!".

Τις φήμες για πρόταση του Ολυμπιακού για τον Πέντερσεν ενισχύει και το δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας "Sun", που αναφέρει ό,τι ο Ολυμπιακός πρότεινε συμβόλαιο στον Πέντερσεν με 25.000 λίρες εβδομαδιαίως, δηλαδή με 1,2 εκατ. ευρώ περίπου ετησίως.

Ο Πέντερσεν εν δράσει







Τα 5 καλύτερα γκολ που έχει πετύχει



Αποχώρησε από την προπόνηση ο Όσκαρ

Ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί με πολλές αλλαγές στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό καθώς ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει σε εννέα παίκτες.

Οι Μαρέσκα, Πάντος και Α. Παπαδόπουλος είναι τιμωρημένοι. Οι Μέλμπεργκ, Ντουντού, Ζαϊρί και Λεονάρντο είναι τραυματίες ενώ οι Ντάτολο και Λούα Λούα είναι τιμωρημένοι από τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Από την προπόνηση της Πέμπτης αποχώρησε ο Όσκαρ, λόγω ενόχλησης στην δεξιά ποδοκνημική, προσθέτοντας ένα ακόμα πρόβλημα στον τεχνικό των "ερυθρόλευκων".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με την σημερινή προπόνηση της ομάδας αναφέρει: " Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας συνέχισαν την προετοιμασία τους με την προπόνηση που έγινε σήμερα στις 11:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Ο Ντουντού ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, όπως και ο Μέλμπεργκ, ενώ ο Ζαϊρί ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στην πισίνα.

Ο Λεντέσμα, που έχει από την χθεσινή προπόνηση μια κάκωση στο αριστερό γόνατο, ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο, ενώ ο Λεονάρντο ακολούθησε το πρώτο μέρος του προγράμματος της ομάδας και στην συνέχεια έκανε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Λίγο πριν από το τέλος της προπόνησης αποχώρησε ο Όσκαρ, λόγω ενόχλησης στην δεξιά ποδοκνημική. Αύριο οι "ερυθρόλευκοι" θα προπονηθούν στις 11:00".

































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ