ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανέλαβε δράση ο Σωκράτης Κόκκαλης

Ανέλαβε δράση ο Σωκράτης Κόκκαλης
κόκκαλης

Συζήτηση με Μπάντοβιτς και Νινιάδη είχε ο Σωκράτης Κόκκαλης στου Ρέντη. Πρόταση σε Μόρτεν Πέντερσεν

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ είχε τετ α τετ με τον τεχνικό τιμ του συλλόγου Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και Ανδρέα Νινιάδη, από τους οποίους ενημερώθηκε για την διαμορφωθείσα κατάσταση μετά τα κρούσματα απειθαρχίας και την τιμωρία των Λούα Λούα και Ντάτολο.
Επίσης, στην κουβέντα που έγινε, ο Σωκράτης Κόκκαλης έδωσε το σύνθημα για νίκες μέχρι το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Αμέσως μετά το τετ α τετ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ έφυγε από του Ρέντη κατευθυνόμενος στα γραφεία της ΠΑΕ στην Πλατεία Αλεξάνδρας, προκειμένου να έχει κάποιες επαφές με συνεργάτες του για θέματα που αφορούν τα διοικητικά και οικονομικά του συλλόγου και φυσικά την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς είδε με ικανοποίηση τον Βασίλη Τοροσίδη να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και να δηλώνει "παρών" ενόψει της επερχόμενης αναμέτρησης με τον Πανθρακικό για την 29η αγωνιστική της Super League την Κυριακής (11/4, 19.00).

Ο Λεονάρντο ακολούθησε μέρος της προπόνησης, πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο ακολούθησε ο Μέλμπεργκ, ενώ ο Ζαϊρί έκανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο.

Την Πέμπτη οι "ερυθρόλευκοι" θα προπονηθούν στις 11:00.

Πρόταση σε Πέντερσεν

Σε προχωρημένες επαφές βρίσκονται Ολυμπιακός και Μόρτεν Γκαμστ Πέντερσεν όπως αποκαλύπτει αγγλικό δημοσίευμα και συγκεκριμένα η "Lancashire Telegraph".

Ο Νορβηγός αριστερός εξτρέμ που μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι από την Μπλάκμπερν φέρεται να έχει δεχθεί κρούση από τους ερυθρόλευκους προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Πειραιά.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, οι ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει πρόταση στους εκπροσώπους του διεθνή άσου, προσφέροντάς του ετήσιες απολαβές ύψους 1.500.000 ευρώ.

Ωστόσο, οι Άγγλοι επιθυμούν την παραμονή του στο σύλλογο και βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Πάντως η Μπλάκμπερν δεν αποτελεί το μοναδικό εμπόδιο για την ομάδα του Πειραιά, καθώς σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ Φιορεντίνα και Παλέρμο "γλυκοιτάζουν" αμφότερες την περίπτωση του 28χρονου ποδοσφαιριστή.

"Παίζει μπάλα"... μόνος του

Η εμπλοκή που παρουσιάστηκε στις διαπραγματεύσεις με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, όσον αφορά την αύξηση του ποσοστού του τελευταίου κατά 10%, "αναγκάζουν" τον Σωκράτη Κόκκαλη να "παίξει μπάλα"... μόνος του.

Αυτό άλλωστε το επιβεβαιώνουν, τα τελευταία 24ωρα, επισήμως από την ΠΑΕ, λέγοντας ότι ο πρόεδρος του συλλόγου θα καλύψει την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, βάζοντας τα 10.000.000 ευρώ μέχρι τις 26 Απριλίου.

Ωστόσο αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να υπάρξει νέα προσέγγιση μεταξύ Κόκκαλη και Λαυρεντιάδη στο άμεσο μέλλον και εκ νέου συζήτηση για την περαιτέρω αύξηση του ποσοστού του Έλληνα επιχειρηματία.




























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ