ΞΑΝΘΗ

Η Skoda Ξάνθη επικράτησε με 1-0 της ΠΑΕ Θράκης σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στα Πηγάδια

Η Skoda Ξάνθη επικράτησε με 1-0 της ΠΑΕ Θράκης σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στα Πηγάδια
ΡΑΤΖΙΝΣΚΙ

Την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όσους παίκτες δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, είχε ο Νίκος Κεχαγιάς στο φιλικό παιχνίδι που έγινε με αντίπαλο την ΠΑΕ Θράκη στα Πηγάδια.

Οι ακρίτες επικράτησαν με 1-0 χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Σεμπαστιάν Πένκο στο 22’ της συνάντησης μετά από πάσα του Εσμεράντο. Ο τεχνικός των ακριτών χρησιμοποίησε και παίκτες από την ομάδα Νέων του συλλόγου. Πιο συγκεκριμένα στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Κατρανίτσας, Ευθυμιάδης, Λοντίγκιν και Χατζημωυσιάδης.
SKODA ΞΑΝΘΗ: Μαλκότσης, Ριζογιάννης, Γιουρασόφσκι, Βάλλας, Σταθάκης, Εσμεράντο, Φλίσκας, Μίτου, Μπαξεβανίδης, Αλβα, Πένκο.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν ακόμη οι Λοντίγκιν, Κατρανίτσας, Τόμιτς, Χατζημωυσιάδης και Ευθυμιάδης.

ΠΑΕ Θράκη: Σαμουλίδης, Κομεσίδης, Νικολαίδης, Πατίδης, Γιαντσέλης, Αποστολίδης, Σουργιάς, Προβατίδης, Αντωνιάδης, Ελλενίδης, Δαμιανίδης.

*Οι ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν προπονήθηκαν κανονικά στις αθλητικές εγκαταστάσεις υπό τις οδηγίες του Γιάννη Ισπυρλίδη και Κώστα Μπεδρελή. Την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό ενώ την Τετάρτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση.

*Ο Τόμας Ραντζίσκι θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής ημέρας στον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ που για την 21η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Super League.








TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ