ΞΑΝΘΗ

Επισημάνσεις ενόψει Ατρόμητου

Επισημάνσεις ενόψει Ατρόμητου
Κεχαγιας

Η προετοιμασία της Ξάνθης για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα

Ο Νίκος Κεχαγιάς δεν θα έχει στην διάθεση του τον Αντώνη Ρίκκα που είναι τιμωρημένος και στην προπόνηση της Τετάρτης επεσήμανε στους παίκτες κάποια σημεία που θεωρεί ότι θα φανούν χρήσιμα ενόψει της αναμέτρησης στο γήπεδο του Περιστερίου.
Οι ακρίτες θέλουν να συνεχίσουν την πολύ καλή τους πορεία το τελευταίο διάστημα με ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους κρατήσει σε τροχιά Ευρώπης. Στο μεταξύ στην Εθνική ομάδα των Ελπίδων κλήθηκε ο Αντώνης Ρίκκα για τον φιλικό αγώνα με τον Πανιώνιο που θα λάβει χώρα την ερχόμενη Τετάρτη στις 15:00 στο γήπεδο Ολυμπιακού Κέντρου Ελληνικού.

Η καλή πορεία που πραγματοποιεί η ομάδα του Θόδωρου Σαββίδη στο πρωτάθλημα Νέων των ομάδων της Super League δεν πέρασε απαρατήρητη από τον προπονητή της ομάδας Νέων Αλέξη Αλεξίου καθώς κάλεσε 4 ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τους Θανάση Ντίνα, Ρετζέπ Χασάνογλου, Δημήτρη Χασομέρη και Μανώλη Μπέρτο που θα πρέπει να βρίσκονται την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου στην Αθήνα για να πάρουν μέρος σε προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια που θα διεξαχθούν εναντίον της Σλοβακίας.




TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ