ΞΑΝΘΗ

Χαράζει νέα πορεία

Χαράζει νέα πορεία
Ρατζίνσκι

Νέα πορεία χαράζει το τελευταίο διάστημα η Ξάνθη και κάνει όνειρα για να φτάσει ακόμη πιο ψηλά

Οι ακρίτες πήραν την ισοπαλία στην έδρα του "τριφυλιού" και έκτοτε ακολούθησε μία διαφορετική πορεία με τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και δύο μόλις ήττες από Άρη και Ολυμπιακό εκτός έδρας. Για τέταρτο παιχνίδι, αυτή την φορά κόντρα στη Βέροια, οι Θρακιώτες δεν γνώρισαν την ήττα και με πρωταγωνιστή τον συνήθη ύποπτο πλέον, τον Τόμας Ρατζίνσκι που αποτελεί το βαρύ πυροβολικό της ομάδας, έχουν κατορθώσει να "σκαρφαλώσουν" στην έκτη θέση της βαθμολογίας, δείχνοντας να έχουν βρει τον δρόμο τους.
Αν σε αυτό συμπεριλάβει κανείς και την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος επί της ΑΕΚ, τότε σίγουρα μπορεί να πει με σιγουριά πως οι τελευταίοι δύο μήνες ήταν εξαιρετικοί για το συγκρότημα του Νίκου Κεχαγιά που βέβαια φιλοδοξεί να δώσει και συνέχεια σε αυτή την εντυπωσιακή πορεία.

Ο τεχνικός της Ξάνθης πλέον έχει βρει μία σταθερή ενδεκάδα και σε συνδυασμό με τις μετεγγραφές του Ιανουαρίου, η ομάδα πλέον αντικρίζει με άλλο μάτι τη συνέχεια. Το τρίποντο κόντρα στην "Βασίλισσα του Βορρά" ήρθε με άνετο τρόπο και καθώς πλέον η Ξάνθη δείχνει να εκμεταλλεύεται και τον παράγοντα έδρα έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί για το μέλλον.

Ο Νίκος Κεχαγιάς είχε μιλήσει με εγκωμιαστικά λόγια για την προσπάθεια που καταβάλουν οι παίκτες του στις προπονήσεις και η οποία ανταμείβεται πλέον με τα αποτελέσματα στον αγωνιστικό χώρο. Το κλίμα έτσι στο στρατόπεδο της ομάδας είναι εξαιρετικό και οι Θρακιώτες πηγαίνουν στο Περιστέρι για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ατρόμητο έχοντας πολύ καλή ψυχολογία.

Δεν ξέχασαν τον Πόι

Οι φίλαθλοι της Ξάνθης δεν ξέχασαν τον άτυχο της φετινής χρονιάς, Μάουρο Πόι.Λίγο πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου από την Θύρα Β1 σηκώθηκε πανό γραμμένο στα Ισπανικά το οποίο και ανέφερε "Περαστικά Μάουρο και σύντομα κοντά μας".

Ο επιθετικός της Ξάνθης αναμένεται να επιστρέψει στην Ξάνθη την Δευτέρα. Εξάλλου λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης και συγκεκριμένα όταν ο Γιάννης Ματζουράκης βγήκε από τα αποδυτήρια οι φίλαθλοι που βρισκόταν στα επίσημα και στην κερκίδα των ακριτών τον χειροκρότησαν για τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει όπως και τον Βεριντιάνο Μαρτσέλο.










TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ