ΞΑΝΘΗ

Γκρζέλακ:"Δίκαια πήραμε το διπλό"

Γκρζέλακ:"Δίκαια πήραμε το διπλό"
Γκρζέλακ

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη επί του Ατρόμητου ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Ξάνθης, Ράφαλ Γκρζέλακ

Ο Πολωνός άσος με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ξάνθης αναφερόμενος στο παιχνίδι με τους Περιστεριώτες είπε:" Δύσκολο παιχνίδι. Προηγηθήκαμε με 0-3 αλλά στο τέλος πήγαμε να χάσουμε τους βαθμούς της νίκης. Παίξαμε αρκετά καλά και έξυπνα και νομίζω πως στο τέλος δίκαια πήραμε το διπλό.

Βέβαια θα έπρεπε στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι αλλά και ο Ατρόμητος με τις αλλαγές που πραγματοποίησε έγινε πολύ επιθετικός. Επιπλέον δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια καλή ομάδα".

Στην συνέχεια εξάλλου μίλησε για τον επόμενο αγώνα με τον Λεβαδεαικό αναφέροντας:" Πρόκειται για δύσκολο ματς αλλά παίζουμε στο γήπεδο μας και πρέπει να το κερδίσουμε. Μπορεί ο αντίπαλος μας να βρίσκεται πιο χαμηλά από εμάς στην βαθμολογία αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Πρέπει να παίξουμε ποδόσφαιρο και να φτάσουμε στην νίκη".

"Με βοηθάνε όλοι"

Όσον αφορά στην προσαρμογή του στην Ξάνθη, ο Ράφαλ Γκρζέλακ, τόνισε:" Όταν ήρθα στην Ξάνθη έφερα και την οικογένεια μου αλλά και όλα τα πράγματα που θα μας βοηθούσαν έτσι ώστε να νοιώσουμε πιο καλά. Πάντα στην αρχή είναι δύσκολα και προσπαθείς να προσαρμοστείς αλλά μετά από κάποιο διάστημα συνηθίζεις και όλα φαίνονται πιο εύκολα. Στην ομάδα γνωριστήκαμε με τα παιδιά και ελπίζω πως θα μπορέσω να προσφέρω ακόμη περισσότερα για να δέσουμε ακόμη περισσότερο. Επίσης και οι άνθρωποι του συλλόγου είναι κοντά σου και σε βοηθάνε αν έχεις κάποιο πρόβλημα. Είναι αρκετά σημαντικό για μένα και την οικογένεια μου".

Όσο για την ζωή του εκτός των προπονήσεων και των αγώνων, ανέφερε:" Τώρα τελευταία οι καιρικές συνθήκες βελτιώθηκαν και έτσι βγαίνουμε με την οικογένεια. Έχουμε ένα μικρό αγόρι τον Ολιβέιρα και είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτόν. Σε αυτό μας βοηθάει σημαντικά και η μητέρα της Ναταλία (γυναίκα του Ραφάλ) Χαλίνα. Επίσης στο σπίτι που μένω υπάρχει ένα μεγάλο πάρκο και έτσι βγάζουμε τον μεγάλο μας σκύλο, Φίντο. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω και να τους αφιερώσω τα 2 γκολ που πέτυχα και την νίκη που σημειώσαμε".

"Συγκεντρωμένος στην Ξάνθη"

Η Πολωνία θα δώσει το "παρών" για πρώτη φορά σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αλλά ο παίκτης της Ξάνθης που έχει συμμετοχές, θεώρησε δύσκολο να είναι στην αποστολή, λέγοντας:" Είναι πολύ σημαντικό για την χώρα μας ότι θα πάρει μέρος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Αυτή την στιγμή θέλω να μείνω συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της SKODA ΞΑΝΘΗ και να κοιτάξω να προσφέρω εδώ τα μέγιστα ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Νομίζω πως στην αποστολή θα είναι οι ποδοσφαιριστές που πήραν μέρος στα προκριματικά, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων".

Τέλος σχετικά με το επίθετο του και πως προφέρεται, είπε:" Το ίδιο πρόβλημα είχα και στην Πορτογαλία όπου όλοι με φώναζαν Γκρέζλακ και στην συνέχεια Ράφα όπου και αυτό είναι λάθος. Το καταλαβαίνω γιατί θέλουν κάτι εύκολο αλλά το σωστό είναι Ράφαλ Γκρζέλακ".

Χαμόγελα για τη νέα νίκη

Ευχάριστο ήταν το κλίμα την επόμενη μέρα της νίκης επί του Ατρόμητου. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προπόνησητο μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου.Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν απέναντι στον Ατρόμητο, συν τους Σταύρο Σταθάκη και Δήμο Μπαξεβανίδη που αγωνίστηκαν για 90 λεπτά στην αναμέτρηση των Νέων έτρεξαν χαλαρά και στην συνέχεια πραγματοποίησαν ασκήσεις αποθεραπείας.

Οι υπόλοιποι αφού έκαναν το δικό τους πρόγραμμα στο τέλος έπαιξαν δίτερμα.Από την προπόνηση απουσίαζαν οι Γιάννης Παπαδημητρίου και Σωτήρης Λυμπερόπουλος που έμειναν στην Αθήνα για προσωπικούς λόγους.

Το "παρών" έδωσε και ο Μάουρο Πόι που επισκέφτηκε τους συμπαίκτες του και τους έδωσε συγχαρητήρια για την μεγάλη νίκη. Την Δευτέρα έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με την ΠΑΕ Θράκη, παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 15:00. Την επόμενη μέρα θα υπάρχει ξεκούραση για την ομάδα του Νίκου Κεχαγιά.























TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ