ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η σειρά του Λαναρή

Η σειρά του Λαναρή
ΛΑΝΑΡΗΣ

Στην ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, έχουν τη δυνατότητα να κινηθούν και στους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας, όπως είναι ο Γιώργος Λαναρής

Η μεταγραφή του Λαναρή από την Βέροια, λόγω της μονομερής ανανέωσης του συμβολαίου που του έγινε, έχει εξελιχθεί σε σίριαλ για τον Απόλλωνα χωρίς όμως αυτό να έχει προκαλέσει την παραμικρή ανησυχία στους "κοκκινόμαυρους'. Αυτό εκφράζει και την αισιοδοξία που υπάρχει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για το αίσιο τέλος της περίπτωσής του.
Στον Απόλλωνα ουσιαστικά θεωρούν τελειωμένη την απόκτηση του Λαναρή και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ακόμα στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου να υπάρξει οριστική και επίσημη συμφωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ πιθανό ακόμα και σήμερα να υπάρξει συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ, Ηλία Δαμήλου, με τον εκπρόσωπο του ίσως και παρουσία του ίδιου του ποδοσφαιριστή και να υπογραφεί συμβόλαιο συνεργασία τριών ετών.

Όσον αφορά πάντως στο θέμα των ανανεώσεων χθες με την υπογραφή και του Κόλτση η διοίκηση του Απόλλωνα κράτησε στο δυναμικό της ομάδας τους έξι από τους δέκα ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια έληξαν και έπεται συνέχεια. Ο Δημήτρης Ορφανός όλα δείχνουν όπως είναι γνωστό άλλωστε πως θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, ενώ τυπικές φαίνονται οι περιπτώσεις των Φαβάλι και Σαρακατσάνου και κάποιος πιο περίπλοκη αυτή του Κόβατς.

Τέλος, όσον αφορά στο θέμα της προετοιμασίας του Απόλλωνα και συγκεκριμένα το προπονητικό κέντρο στο οποίο θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο και βασικό στάδιο της, οι επαφές συνεχίζονται με πρώτη επιλογή να γίνει επί ιταλικού εδάφους.

Για το λόγο αυτή ήδη υπάρχουν επαφές με τους ιθύνοντες του προπονητικού κέντρου Τρεντίνο αλλά παράλληλα και με ιταλικές ομάδες για την διεξαγωγή φιλικών όπως οι Φιορεντίνα, Σαμπτόρια και Μάντοβα.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ