ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Tο βάρος στον Κόβατς

Tο βάρος στον Κόβατς
Κόβατς

Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Πάβελ Κόβατς είναι η προτεραιότητα του Μάκη Κατσαβάκη.

Ο Μάκης Κατσαβάκης επιθυμεί διακαώς την παραμονή του Σλοβάκου τερματοφύλακα και δεν έχει άδικο. Όσο για τον ίδιο τον Κόβατς, φαίνεται με την σειρά του να μην λέει όχι στην παραμονή του στον Απόλλωνα στην περίπτωση, που τελικώς συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.
Στην περίπτωση δηλαδή που δεν αποδεχτεί πρόταση που θα τον ικανοποιεί από κάποια άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, όπως για παράδειγμα την Μπόχουμ. Το συγκεκριμένο εξάλλου φρόντισε να επισημάνει ο Κόβατς και σε τελευταίες δηλώσεις του.

Όσο για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στις τάξεις της ομάδας δείχνουν διατεθειμένοι μέσα στις επόμενες μέρες, να μπουν πολύ δυνατά στο παιχνίδι της επίτευξης της παραμονής του.

Επειδή λοιπόν στις τάξεις της διοίκησης των "κοκκινόμαυρων" θέλουν να προλάβουν τις εξελίξεις έχουν προγραμματίσει το συντομότερο, ακόμα και σήμερα μέχρι το βράδυ να έχουν νέα επικοινωνία μαζί του.

Στη νέα επικοινωνία της πλευράς του Απόλλωνα με τον Κόβατς αναμένεται να του γίνει νέα πρόταση συνεργασίας, που πολύ πιθανό να είναι και η τελική.

Όσο για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου στην πρόταση όπως έχει διαρρεύσει δεν θα είναι για ένα χρόνο αλλά για δύο ή τρία χρόνια.








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ